Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elhagytam az antidepresszánsom...

Elhagytam az antidepresszánsomat már hét napja. De rosszul vagyok fáradt, álmos és gyengének érzem magam. Elvonás ez?

Figyelt kérdés
Lassan három éve hogy szedem a gyógyszert és most egy hete eldöntöttem nem akarom szedni. Nem jó az! Hirtelen letettem és rosszul lettem. ma már iszonyatosan gyenge vagyok, álmos meg lassúnak érzem magam. Zsibbadt vagyok és érzékenyebb tehát kb kétóránként majdnem elsírom magam bármilyen apróságon, meg úgy meghatódom hogy úgy érzem sírnom kell. Amíg szedtem a gyógyszert energikusabb voltam. Ez elvonás? Vagy csak beképzelem?

2015. márc. 21. 14:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Gondolom nem hobbiból szedted.
2015. márc. 21. 14:37
 2/17 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz es beszeld meg vele, o tudna segiteni a gyogyszer elhagyasaban is, szerintem nem volt tul jo otlet hogy egyik naprol a masikra elhagytad..
2015. márc. 21. 14:38
 3/17 A kérdező kommentje:
Miaz hogy nem hobbiból??? Lelki beteg voltam és még vagyok mindig és azért kellett szednem. Egészen pontosan kevert szorongásos depresszió, vegetativ dysztónia és evészavar miatt szedtem
2015. márc. 21. 14:39
 4/17 anonim ***** válasza:
Fogyassz kesu diót.
2015. márc. 21. 14:39
 5/17 A kérdező kommentje:
Miért lesz jobb nekem kesu diótól?? xD
2015. márc. 21. 14:41
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket a gyógyszereket orvosi utasítás szerint kell szedni. Ugyanis nem PEZ-cukorkák de még csak nem is C-vitaminok. Segítek értelmezni, mit is jelent ez::

1. Azt mindig az orvos dönti el, mikor hagyhatod abba. Mivelhogy ő némileg jobban ért hozzá, mint te.

2. Ezeket a gyógyszereket FOKOZATOSAN szabad abbahagyni, soha nem egyik napról a másikra, csak mert úri kedvem épp úgy kívánja.

Továbbiakban forduljon kezelőorvosához vagy gyógyszerészéhez.

2015. márc. 21. 14:43
 7/17 anonim ***** válasza:

Ez elvonasi tunet, igen.

Miert nem szeded, elfogyott es az orvos tavol van?

En ugyanezekkel a betegsegekkel kuszkodom es en is szedtem antidepit. Amikor hirtelen elfogyott es az orvosom nyaralason volt en pedig ugy gondoltam, majd felirja ha visszajott, akkor ereztem ugyanigy. Nagyon rossz volt. Nem tudom, hogy mult el, szerintem csak ammikor ujra szedni kezdtem. Ne csinalj ilyet mert komolyabb problemak is lehetnenek ebbol. Pl osszeesel az utcan es hasonlok. En rettegtem kimenni egyedul akarhova.

Szoval, ha teheted irasd fel es szedd.

2015. márc. 21. 14:43
 8/17 anonim ***** válasza:
29%
A tabletta méreg és ez elvonási tünet . Hasztalan és tompít , ez nem megoldás . A lelki blokkot nem tabletta teszi rendbe .
2015. márc. 21. 14:46
 9/17 anonim ***** válasza:
71%

"Darwin forogna a sírjában az ilyenektől, mint te kérdező..."

Az én párom állatorvos. Mindig mondom neki, hogy nagy szerencséje van a pácienseivel, mert még azok is kooperatívabbak és többet tesznek a gyógyulásukért mint némelyik emberszabású.

2015. márc. 21. 14:50
 10/17 anonim ***** válasza:
48%
9-es, a szcientológus térítést hagyjuk. A depresszió meg a kényszeres viselkedészavar ugyanúgy betegség mint egy banálisnak tűnő magas vérnyomás és kezelni kell - felügyelet mellett, amihez a páciens együttműködésére és alapszintű intelligenciájára is szükség van. Itt mindkettő hiánycikk, ez a baj.
2015. márc. 21. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!