Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elhagytam az antidepresszánsom...

Elhagytam az antidepresszánsomat már hét napja. De rosszul vagyok fáradt, álmos és gyengének érzem magam. Elvonás ez?

Figyelt kérdés
Lassan három éve hogy szedem a gyógyszert és most egy hete eldöntöttem nem akarom szedni. Nem jó az! Hirtelen letettem és rosszul lettem. ma már iszonyatosan gyenge vagyok, álmos meg lassúnak érzem magam. Zsibbadt vagyok és érzékenyebb tehát kb kétóránként majdnem elsírom magam bármilyen apróságon, meg úgy meghatódom hogy úgy érzem sírnom kell. Amíg szedtem a gyógyszert energikusabb voltam. Ez elvonás? Vagy csak beképzelem?

2015. márc. 21. 14:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#10 milyen szcientológiáról beszélsz? XD XD XD
2015. márc. 21. 17:34
 12/17 anonim ***** válasza:
53%
Nézz utána a szcientológia és a pszichiátriai betegségek tagadása közötti összefüggésre, agyoniskolázottkám. Ikszdé ikszdé... atyaisten...
2015. márc. 21. 20:46
 13/17 anonim ***** válasza:
Ezt beszéld meg az orvosoddal!
2015. márc. 21. 21:51
 14/17 anonim ***** válasza:
valószínűleg igen, hozzászokott a szervezeted a gyógyszerhez, és ezért is érzed rosszul magad. de mindenképp beszélj az orvosoddal mihamarabb, mert csak ő döntheti el, mikor hagyd abba és hogyan.... biztos találtok más kezelési módot is, ha nem akarsz már gyógyszert szedni, de még nem vagy jól..
2015. márc. 21. 23:47
 15/17 anonim ***** válasza:

ezek elvonasi tunetek. egyre rosszabbul leszel es ne csodalkozz ha ongyilkossagi gondolataid lesznek es teljesen kikeszulsz. azonnal allj vissza es menj el az orvoshoz es beszelj vele mielott sulyosabb kovetkezmenyei lesznek a dolognak. ha cukorbeteg lennel akkor is "csak ugy" hirtelen abbahagynad az inzulint mert igy gondolod?

ugye hogy nem? akkor miert gondolod hogy ennel a betegsegnel mert ez betegseg csakugy mint a cukorbetegseg, te egyik percrol a masikra abbahagyhatod a gyogyszert es annak nem lesz kovetkezmenye? felelotlen vagy sajat magaddal szemben.

2015. aug. 10. 12:39
 16/17 anonim ***** válasza:

"Elhagytam az antidepresszánsomat már hét napja."

Ostobaságot csináltál. Remélem rá is jöttél most má.

2016. febr. 13. 12:11
 17/17 anonim válasza:

"Az én párom állatorvos. Mindig mondom neki, hogy nagy szerencséje van a pácienseivel, mert még azok is kooperatívabbak és többet tesznek a gyógyulásukért mint némelyik emberszabású."

Hatalmas igazságot mondtál.

2016. nov. 20. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!