Elhagytam az antidepresszánsomat már hét napja. De rosszul vagyok fáradt, álmos és gyengének érzem magam. Elvonás ez?
ezek elvonasi tunetek. egyre rosszabbul leszel es ne csodalkozz ha ongyilkossagi gondolataid lesznek es teljesen kikeszulsz. azonnal allj vissza es menj el az orvoshoz es beszelj vele mielott sulyosabb kovetkezmenyei lesznek a dolognak. ha cukorbeteg lennel akkor is "csak ugy" hirtelen abbahagynad az inzulint mert igy gondolod?
ugye hogy nem? akkor miert gondolod hogy ennel a betegsegnel mert ez betegseg csakugy mint a cukorbetegseg, te egyik percrol a masikra abbahagyhatod a gyogyszert es annak nem lesz kovetkezmenye? felelotlen vagy sajat magaddal szemben.
"Elhagytam az antidepresszánsomat már hét napja."
Ostobaságot csináltál. Remélem rá is jöttél most má.
"Az én párom állatorvos. Mindig mondom neki, hogy nagy szerencséje van a pácienseivel, mert még azok is kooperatívabbak és többet tesznek a gyógyulásukért mint némelyik emberszabású."
Hatalmas igazságot mondtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!