Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért vagyok ennyire boldogtal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire boldogtalan,és kiégett annak ellenére hogy itthonról dolgozhatok, a magam ura vagyok és úgy osztom be az időm,ahogy akarom? Folyton depressziós vagyok, a párommal nem érzem jól magam, de miért?

Figyelt kérdés
Mindenkitől azt hallgatom,mennyire szerencsés vagyok mert akkor kelek és fekszem amikor nekem tetszik.Ha megcsinálom a melót,utána a magam ura vagyok, nincs gyerek semmi. Ha akarok kimegyek a kertbe,ha nem akkor úgy marad..Ennek ellenére boldogtalanság gyötör, körbenézek és azt látom magam körül,hogy benne vagyok egy spirálban amiből nem tudok szabadulni.ha nem teszek semmit, a párom nem fog, az a típus, aki évekig is elvolna a koszban, a csúnyában és nem törekszik arra,hogy szebbé tegyük a házat amiben vagyunk,vagy elköltözzünk innen. Miért gyötör a magány,és ez az érzés állandóan? Úgy érzem,csak bennem van tenni akarás, és ha szólni merek neki, jön a lavina, a véget nem érő veszekedés. Valójában a boldogtalanságom kulcsa,hogy nem jó pár mellett vagyok? Észrevettem,hogy sok olyan dolgom lett, ami már-már mánia szerű,és ilyenekkel korábban soha nem találkoztam. Valamint fáj az is,hogy a háztartás is csak rám vár, de ő nem tesz semmit,hiába van hozzám hasonlóan itthon. Neki kimerül a nap abban,hogy pötyörészik a gépen, bevallásokat csinál és ha az megvan akkor lógatja a lábát.- Ha én nem takarítok,ő nem fog.
febr. 10. 17:46
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
#20 tehát őket letoxikoltad, tehát ellenségként tekintesz ràjuk.
febr. 11. 10:37
 22/26 anonim ***** válasza:

"a párommal nem érzem jól magam"

Akkor miért vagy vele?

febr. 11. 11:21
 23/26 anonim ***** válasza:
Nem, mert nem konkrét esetről van szó. Kire tekintenék ellenségként, ha senkiről nem volt szó? Akik állandóan más embereket toxikoznak, ez is egy toxik viselkedés. Mit szólnál, ha valaki ellenségként tekintene rád és bunkó lenne veled? Toxiknak neveznéd, nem? Te ugyanezt csinálod, amikor letoxikozod a másikat. Csak nem rendelkezel önreflexióval, hogy észrevedd.
febr. 11. 11:28
 24/26 anonim ***** válasza:
Nincs otthonod, nincs párod, nincs boldogságod.
febr. 11. 11:33
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

#23 ha azt mondja valaki, hogy minden pék hülye, attól, hogy nem konkét személyeket nevez meg, még lehülyéz minden péket.

Az ilyen általános megfogalmazás nem kibúvó.

febr. 11. 11:33
 26/26 anonim ***** válasza:
Nálunk is hasonló a helyzet, annak ellenére hogy nem otthoni munja
tegnap 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!