Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Számotokra hasonlóan kiábrándí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra hasonlóan kiábrándító lenne,ha egy felnőtt férfi fölött nektek kellene anyáskodni, és rátok vár,hogy be legyen cseppentve a szemébe meg ilyenek, mert magától cseszik rá?

Figyelt kérdés
Állandóan rám vár,hogy becseppentsünk a szemébe,mikor én is simán be tudok magamnak. Ha én nem csinálom ő cseszik rá,és nézegethetem a csipát a szemében. Ha mondom menjen orvoshoz vele,nem elég a csepp,majd ő megcsinálja magának,aztán közben meg nagy ívből tesz rá, vagy megvár vele vagy nem csinálja meg. Egy felnőttnek,hogyan lehet ennyi esze,hogy a saját egészségéért való felelősséget másra akarja ráhárítani? Teszem azt,ha beteg leszek, hogyan fogok tudni rá számítani,amikor a sajátegészsége sem érdekli,és másra vár,hogy őt "kiszolgálja és fejben tartsa a bajait?
tegnap 15:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
22%

Sül az írásodból, hogy utálod. Akkor minek vagy vele?

Férjem is cseszik a szemére. Ő állandóan fúr-farag-hegeszt, tuti 2 havonta forgács megy a szemébe. Én csöpögtetek neki, mert neki nem megy. És? Nem szakadt még le a kezem, nem esett sosem nehezemre.

Én iratom az állandó gyógyszerét is, én váltom ki. És?

Ennek ellenére ha pl én vagyok beteg, ős is simán ápol engem.

tegnap 15:15
 2/16 A kérdező kommentje:
Nála a lustaságon van a hangsúly,és nem máson.. Amúgy tök felesleges támadnod.
tegnap 15:19
 3/16 anonim ***** válasza:
70%
Igen, nekem is kiábrándító lenne. Mondjuk én kb. az első ilyen után szakítanék az ilyennel, mert én egy saját magáért felelősséget vállaló társat szeretnék, nem gyereket.
tegnap 15:21
 4/16 anonim ***** válasza:
79%

Igen, az. Van ilyen ismerősöm, akinek a férje inkább nem eszik egész nap, csak mert a felesége nem készített neki ebédet.

Én egy percig se bírnám ezt.

tegnap 15:23
 5/16 anonim ***** válasza:
79%
Miért nem hagyod el ha egyszer nem akarsz cseppentgetni a szemébe?
tegnap 15:25
 6/16 anonim ***** válasza:
33%

Ez azért elég kiragadott példa.

Én se lennék hajlandó turkálni meg csepegtetni a szemgolyómban, ettől még nem kell "anyáskodni" felettem. :D

A leírás alapján szimplán csak rühelled a párod.

tegnap 15:31
 7/16 A kérdező kommentje:
Miért nem akarok? Mert ha gyereket szeretnék, akkor majd szülök valakinek, nem pedig egy nagy felnőtt gyereket fogadok örökbe.
tegnap 16:06
 8/16 anonim ***** válasza:
68%

"Egy felnőttnek,hogyan lehet ennyi esze..."

Onnan hogy ilyen balf4szt neveltek belőle. Mindig ki volt nyalva a segge otthon, és nem tanult meg önállósodni.

Én is ismerek olyat mint a 4es. A munkatársam mesélte hogy 12 órás műszakból haza megy, főznie kell, mert korgó gyomorral várja otthon a férje aki nem is dolgozik már. Egész nap nem eszik a nyomorult. Mi lenne vele, ha meghalna/kórházba kerülne a felesége? Mumifikálódna otthon a faszi?

Nekem is volt amúgy ilyen pasim mint neked, kérdező. Ha beteg volt neki is mindig be kellett adni a gyógyszert, ápolgatni, mint egy kisgyereket. A háziorvosát se hívta fel magától. 33 éves volt de otthon az anyja takarította a szobáját, tízórait/uzsonnát csomagolt neki, stb stb. Megragadtak egy szinten, nem hagyták felnőni, és neki is qva kényelmes volt így, nem volt igénye a felnőtté válásra. Sajnos a legtöbb pasi ilyen

Ha valaha lesz is gyerekem, nem nevelek belőle ilyen nyomorékot

tegnap 16:07
 9/16 A kérdező kommentje:
Itt is a mai napig elvárná,hogy készítsek neki szendót, azzal az ürüggyel,hogy az enyém milyen finom..Persze...Csak azért mert ő lusta, azért finomabb az enyém..Hát rászoktattam,hogy vagy megcsinálja magának,vagy nem eszik semmit. Otthon ha megjön a bátyja is,az anyja már mindjárt körbeugrálja, viszi be a szobába neki az elkészített szendvicset, és gondolom a párom esetében is ez volt a helyzet. Már vagy egy hónapja könyörgöm neki,hogy írjon a szomszédnak, hogy adja már vissza az edényünket amiben át lett küldve egy adag sós sütemény. Nagyban cseszik rá, de én ne szóljak a szomszédnak,meg írni se írjak neki..De szerinte,ez így van jól.. Gyáva szólni..de mivel szégyenli, szóljak én,de ne szóljak mert az meg neki égő..
tegnap 16:11
 10/16 anonim ***** válasza:
74%
Minek vagytok még együtt?
tegnap 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!