Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szörnyen ki tud borítani,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szörnyen ki tud borítani,hogy nem lehet hozzászólni miközben neten böngészik,vagy olvas valamit,mert ő nem tud azonnal válaszolni. Olyan mintha valamilyen rendellenessége lenne. Miért ilyen kuka felnőtt létére?

Figyelt kérdés
Mi az,hogy valaki telefon bambulás közben nem tud a másik kérdésére felelni? Egy igennel,vagy egy nemmel,és még a kérdés is bonyolult számára? Ki tud borítani,amikor szólok hozzá és azzal vág vissza,hogy ő ilyenkor nem tud és nem képes figyelni,és nyomkodja tovább. Hozzáteszem 34 éves emberről beszélünk. Soha nem én vagyok az első,hanem a nyavalyás telefonja meg a gép,aztán rinyál,hogy nincs közös élményünk meg nem tudunk beszélgetni.És semmire sem figyel oda, a biztonsági övnek is rendszerint nekicsapja a kocsi ajtót. Értelmi fogyatékos,vagy mi??
tegnap 12:29
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
Minek vagy vele?
tegnap 12:32
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
Nekem is vannak olyan napjaim, amikor semmi kedvem másokhoz (még azokhoz sem, akiket egyébként imádok). Ettől még nem lesz valaki "fogyatékos". Inkább te vagy az, hogy nem veszed a lapot, mikor a másik éppen nem kíváncsi rád és csak kicsit egyedül szeretne lenni.
tegnap 12:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Ő soha nem kíváncsi..azért írtam ki a kérdést. Mert akkor ilyen lúzerrel nem húzom az időmet. Egy életem van,boldog szeretnék lenni,nem egy fogyival húzni az időt,aki az anyjáéknak is ugyan ezeket mondja.
tegnap 12:57
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Ha mar igy beszelsz rola, akkor hagyd el.
tegnap 12:59
 5/9 anonim ***** válasza:
54%
Engem az sokkal jobban érdekel, hogy neked milyen mentális, vagy lelki problémáid vannak, amik mellette tartanak.
tegnap 13:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A fentebb említett dolog valóban zavaró, de miért vagy vele, ha ennyire feszélyez ez a fajta viselkedés?
tegnap 14:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen nem érdekled. Sajnálom, de ez a tipikusan minden fontosabb nálad esete.
tegnap 14:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Já ezt ma en is megkaptam munkahelyi szunetben hogy de bele vagyok merulve a telomba.(mert nem vettem észre a másikat hogy jön)

Annyira rühellem higy nem hagynak békén.

tegnap 14:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Az, hogy csak egyszerre egy dologgal tud foglalkozni, nem csoda, mert pasi. Viszont, hogy neki (is) fontosabb a virtuális élet, az már rég gáz. Adj neki ultimátumot: 1 hónapja van, hogy leszokjon a túlzóan sok virtualizációról, vagy lapát.
tegnap 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!