Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekelne mások véleménye is, hogy ki mit gondol erről a kérdésről ? És hogy valóban túl korai lenne ennyi idő után két embernek össze költözni, ha szeretik egymást ? Mi számít túl korainak ?
Össze szerettünk volna költözni 5 hónap aztán a párommal. Az ötlet gazda ő volt, ezzel kapcsolatban. Édesapja pedig meggyőzte a párom, hogy ne vegyünk ki még együtt egy lakást közösen.
Megértem is, az idő csekélysége és rövidsége miatt, bennem is felvetett ez némi kételyt amikor felvette ötlet gyanánt. De már bele éltem magam a végére. Majd a szerződés kötés előtt 1 nappal, jelezte hogy én vegyem ki nyugodtan, de ő úgy döntött hogy nem szeretné, mert az édesapja nemtetszését fejezte ki emiatt.
Egyedül természetesen nem vettem ki, maradtam az eredeti lakásomban. Viszont rosszul esik, de túl teszem magam ezen idővel, mert szeretem. Majd egyszer, idővel összeköltözünk.
Ti mit gondoltok erről, érdekelne mások véleménye is ?
Vannak, akik két hét után összeköltöznek, vannak akik csak évek múlva vagy soha. Erre nincs szabály.
Ez az apa beleszól dolog meg egy jó kifogás, ha meggondolta magát. Vagy nem szeret igazán. Mert ne a szülő döntse el, hogyan élek. Akkor is költöznék, ha ők elleneznék.
Valójában én sem értem az egészet. Mi az, hogy az apja nem engedi neki? Hány éves vagy anyagilag függ tőle ennyire? Ez inkább szerintem is kifogás.
Nekem mondjuk korai lenne 5 hónap, de ha valakik úgy döntenek, hogy akár 2 hónap múlva költöznek is össze, hát tegyék, ezt nekik kell tudni.
Ha két ember kölcsönösen,őszintén vonzódik egymáshoz,nincs olyan
hogy korai összeköltözés..
Nálunk is anyósom egyfolytában próbált akadékoskodni,nem akarta
elengedni a kisfiát..
Soha nem szabad hagyni hogy bárki befolyásoljon a párkapcsolatodban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!