Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze lehet költözni olyan emberrel akivel nem mindig vagytok összhangban?
A barátommal 3 hónapja járunk én tényleg szeretem és ő is hasonlóan velem akar lenni .
Probálok változtatni a személyiségem egy részén hogy zökkenőmentesen menjen minden de nem tudom meddig fog így maradni. Sokszor veszekedtunk 1x szakított is de be látta hogy hibázott . Elég nehéz eset vagyok és nem mindig ért meg. Közös dolgaink épp hogy csak vannak de teljesen eltéro a személyiségunk és a gondolkodás módunk. Lehet csak függő vagyok de tényleg vele akarók lenni. 2 hónap múlva összeköltözok vele de nem akarom meg bánni vagy megbántani hogy nem vagyok olyan amilyet szeretne.
Azt kérdezném mennyire van esély hosszú jövőre.
Lehet kicsit értelmetlen de nem tudom jobban elmagyarázni.
A válaszokat előre is köszönöm.
Nekem sem világos, hogy miért is vagytok együtt ha nem értitek meg egymást nemhogy költözés a cél...
Nem ártana amúgy fejleszteni magadon, az emberi kapcsolatokon nem miatta, miattad más emberekkel is ha tényleg komplikált személyiség vagy és nem ő sulykolja beléd...
Mi három hónap után költöztünk össze és semmi gond nem volt. Igaz, nekünk egészséges kapcsolatunk volt és egyikünk sem változott semennyit, mert mindketten tökéletesen megfeleltunk a másiknak és mert brutálisan hasonlitottunk.
De ezt ti be csináljátok, mert nem fog jól elsulni. Három hónap után úgy veszekedni, hogy szakítás is legyen belőle, aztán megint összejönni…ezt az ember kamaszként csinalja, de azért 20 év felett már gáz.
24N
3 hónap után nem is járnék olyannal, akivel annyira nem illünk össze, hogy folyton veszekszünk, nem hogy még összeköltözni!🤣
Ja, erősen társfüggő vagy, de azért más életét nem kell megkeseríteni.
Mondjuk, ha belemegy, ő is az. Jobb ez így, addig is megkíméltek magatoktól két ép embert.
Mi 5 honap civakodas utan koltoztunk ossze. Azota megint 5 honap telt el es nincsenek mar vitak.
Nalunk mint kiderult csomo a tavkapcsolatbol fakadt. Bar nem tunt akkor ugy, hogy gondot okozna, nem is volt nagy a tavolsag, de amiota ez meg lett oldva sokkal jobb.
Meg ugye mint ahogy a csoportok alakulasanal, ugy szerintem a parok kezdeti szakaszaban is lehetnek balhezosabb szakaszok. (Grouping, forming, STORMING, norming, performing). De nem mindegy, hogy min vitaztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!