Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudunk összhangba kerülni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudunk összhangba kerülni. Mit lehet ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt és egy hosszabb ideje valahogy elcsúsztam az igényeink. Ma pl délelőtt nekem lett volna kedvem huncutkodni, de a párom elutasított. Most meg este ő bújik, meg nyaggat, hogy legyen már valami.

Az a baj, hogy ha ő nem akar, akkor nincs mit tenni, ha nekem nincs kedvem, akkor néha úgy csináljuk, mert próbálkozom összehangolódni újra, de így csak kellemetlen, mert nem bírok felizgulni.

Ha szóba hozom, akkor kiakadt, hogy bezzeg ő mindig megértő velem, meg hogy egy héten 3 szor is szexelünk és nekem miért nem elég.

De igazából oké, hogy szexelünk 3 szor, de abból kétszer nekem nem is jó, meg még vagy 3 szor elutasítjuk egymást, ami tök pocsék érzés.

Mit tudnék tenni, hogy újra turbékoló párocska legyünk?

2018. dec. 9. 19:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát vagy 2 hétig ne legyen szex...azok a napok plussz pár nap. Utána már szerintem mind a 2en akarjátok bármikor.
2018. dec. 9. 19:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Neki is elmondtad,amit nekünk? Mert elsőnek vele kéne beszélni erről rendesen. Amugy meg nem mindig mindenki 100%-ig turbékoló párocska. Minden kapcsolatban vannak bizonyos intervallumok.
2018. dec. 9. 20:20
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ mindenkinek.

A szünet nem rossz ötlet.

Próbálom megbeszélni vele is, de olyan hevesen reagál, pedig semmi rosszat nem akarok.

2018. dec. 9. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!