Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nő online beszélget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő online beszélget egy férfivel és teljesen összhangban vannak , éjjeleket átbeszélnek akkor utána miért dobja egyből a férfit a nő amikor kiderül, hogy nem Brad Pitt kinézetű?

Figyelt kérdés
2022. szept. 10. 20:07
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
98%
Azért mert testi vonzódás is szükséges, és egy nő meg tudja állapítani neki mi tetszik és mi nem.
2022. szept. 10. 20:11
 2/31 anonim ***** válasza:
88%
Mert kb. 80-20% arányban számít a kinézet és az elvárás, a belső összhang ellenében. Sokan elfelejtik, hogy az emberek nem valami feljebbvaló lények, hanem az állatvilág sablonos részei.
2022. szept. 10. 20:11
 3/31 A kérdező kommentje:
De akkor a nők miért hazudják, hogy a belső a fontos nekik?
2022. szept. 10. 20:14
 4/31 anonim ***** válasza:
17%
Teljesen normális. Csak a kinézet dönt nőknél. Néha használnak szemetesládának (pl. online, de akár élőben is) nők gyökereket, hogy a sok szarságukat elnyávogják valakinek, de utána ugyanúgy jól kinézőkkel kuratják magukat.
2022. szept. 10. 20:15
 5/31 anonim ***** válasza:
90%

Ferfiak ugyanilyenek! Ahogy kiderul, hogy telt alkatu vagyok, azonn off. Hiába van olyan személyiségem, ami adott esetben megfogta....

Most akkor én is hisztizzek?

2022. szept. 10. 20:16
 6/31 anonim ***** válasza:
10%

Nem, mert férfiak soha nem hazudták tele a világot azzal, hogy a kinézeten kívül bármi más is érdekelné őket... Ha te meg felnőttként ilyen naív/hülye vagy, akkor így jártál...

2022. szept. 10. 20:19
 7/31 A kérdező kommentje:

A férfiak sosem azt hazudozzák, hogy nekik a belső számít míg a nők egyfolytában ezzel akarnak jó színben feltűnni miközben ez egy ordas hazugság és igazából hiába van egy férfinek patkány beljese ha jól néz ki akkor szétteszik neki a lábukat még ha tudják is legbelül, hogy majd megcsalja őket, dobja őket , stb

2022. szept. 10. 20:22
 8/31 anonim ***** válasza:
84%

8

Én biztosan nem!

Én megbecsülném, ha valakinek én lennék az első. De telt akkatu nőként, ilyesmire nem számithatok, nem is várhatok! Maximum 1-2 nős pasi vesz emberszámba

2022. szept. 10. 20:26
 9/31 anonim ***** válasza:
97%
Én férfi vagyok és számít a külső és a belső is egyszerre. Ha valaki nem tetszik, akkor nem izgat fel, akármennyire is tetszik a belső világa. Viszont - és ez most sok férfi és nő szemében is hülyén fog hangzani - ha valakinek nem kedvelem a személyiségét, nem akarok, nem tudok lefeküdni vele, még ha egy olyan nő is, akiért valamely részem a nyálát csorgatná. Nekem a kettő balanszsza szükséges. Elsődleges, hogy szimpatikus legyen összességében mindenhogy, akkor igazi, tettrekész szexuális vágyat fogok érezni.
2022. szept. 10. 20:28
 10/31 anonim ***** válasza:
73%

Aktualizálni kellene a kérdést, mert Brádi Pityu már idős, nem a mai nők álma, hanem max a 30 feletti korosztály gyerekkori kedvence lehet.

Amúgy meg ne várj az élettől semmit, csak akkor nem fogsz csalódni. Minden más esetben 1000000000(...)00000%

2022. szept. 10. 20:30
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!