Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nő online beszélget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő online beszélget egy férfivel és teljesen összhangban vannak , éjjeleket átbeszélnek akkor utána miért dobja egyből a férfit a nő amikor kiderül, hogy nem Brad Pitt kinézetű?

Figyelt kérdés
2022. szept. 10. 20:07
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Nyilván arra gondolok ahogy fiatalon kinézett amikor a nők bálványozták és alapvetően egy 10/10-es férfi volt

2022. szept. 10. 20:32
 12/31 anonim ***** válasza:
34%

Most is széttené neki bárki, teljesen jó példát hoztál, bár ezzel valóban elárultad a korosztályod :).

2022. szept. 10. 20:33
 13/31 anonim ***** válasza:
97%

Ha választanom kell egy rossz személyiségű 10-es pasi, és egy 6-os között, akivel nagyon jól kijövök, akkor ez utóbbit fogom választani. Nekem olyan is volt egyébként, hogy rengeteget beszéltünk, nem is volt csúnya, de egyszerűen nem volt olyan élőben... nem működött a kémia. Részéről sem, így nem váltunk el haragban, de elváltunk.

A jelenlegi párom pedig fogalmam sincs, hanyas lenne egy külső pontozás alapján, de nekem ő - hibáival együtt - 10/10, mert mindenét rettenetesen imádom.

2022. szept. 10. 20:34
 14/31 Ghgj ***** válasza:
85%

Én nőként azt gondolom, hogy emberfüggő, hogy kinek milyen mértékben számít a kinézet és a belső. Nyilván van egy "sáv", amibe az emberek többsége beleesik, így lehet átlagolni is, de vannak romantikus alkatú nők és férfiak is, és vannak olyanok is, akik másfajta kapcsolódásra vágynak, így a külső sokkal nagyobb mértékben esik latba náluk.

Az online ismerkedés eleve nehezített terep, mert meg kell felelni azoknak az elvárásoknak is, amik az alatt az idő alatt alakulnak ki, amíg csak a "képzeletedben" létezik a másik. Arról nem is beszélve, hogy az embernél mint fajnál a férfi udvarol, a nő választ, és nagyon nagy terhet rak a férfira az, ha az ismeretség első pillanatától tudott a két fél számára az, hogy neki most itt hódítania kell. Sokkal szerencsésebb szitu, ha előzetes ismeretségből alakul ki a dolog, ahol a férfinak is lehetősége van enélkül a plusz nyomás nélkül csak lenni, önmagát adni az adott nő társaságában, így jobban is tud a személyiségével tarolni.

2022. szept. 10. 20:39
 15/31 anonim ***** válasza:
39%
Shrek bazd+ a 40 kg súlyfeleslegedet tornázd le! Ne ide írj kérdéseket.
2022. szept. 10. 20:52
 16/31 A kérdező kommentje:

Maximum 15 kg felesleg van rajtam , de nem baj

2022. szept. 10. 20:54
 17/31 anonim ***** válasza:
76%
Ezért is jó minél előbb tisztában lenni a másik külsejével. Amúgy a csajt láttad? Csak képcsere volt, vagy videochat, vagy élő találkozás? Mert ha csak képcsere, ő is küldhetett akármilyen képet magáról, sőt, még az sem biztos, hogy egyáltalán nővel beszéltél. Egyébként társkeresőkön is azt tapasztaltam, hogy az átlagos külsejű férfiak max. a ronda és/vagy nagyon kövér nőknek, cigóknak, kétségbeesett egyedülálló anyukáknak stb. jönnek be, én hiába kezdeményeztem átlagos külsejű nőknél, gyakorlatilag semmit sem értem el, viszont jó néhány megtekintés, megjelölés jött a fent említett kategóriákba tartozó nőktől. Szerintem marhára megnőtt a nők igényszintje, és még a legcsúnyább, legkövérebb is azt hiszi, hogy neki alanyi jogon jár egy top 10-es fickó.
2022. szept. 10. 21:42
 18/31 anonim ***** válasza:
80%
#3 A "nők" nem hazudják. A te nő ismerőseid mondják, vagy sokszor olvastad kommentben. Ettől függetlenül nem lesz minden nőre igaz. Én pl nem is beszélnék át éjszakákat olyannal, akiről nem láttam még képet. Ha meg láttam és kiderül, hogy kamu képek, azonnal tiltom, mert ez szemét átb.aszás. De olyan is van, hogy nem a külseje miatt nem akarok ismerkedni, hanem a hozzáállása miatt. Pl beszélgettem egy sráccal, küldött képet. Nem volt jó pali, de rossz se, átlagos, igazából semmi baj nem volt a kinézetével. De szól egy ilyet: gondolom a külsőm miatt nem akarsz találkozni velem. Na ez annyira taszító volt, hogy hagytam is. Nem baj, ha nem gondolod magad jóképűnek, de már az első beszélgetésben sírni és felszínesnek gondolni a semmi miatt elég rossz.
2022. szept. 10. 22:34
 19/31 anonim ***** válasza:
91%

Ez a neten való beszélgetés már filléres vagyis inkább értéktelen semmi. Ha most leülnék és akarnám, akkor fél óra alatt össze tudnék szedni beszélgetőpartnert 40+ -os házas férfi létemre. Csak az elmúlt 2 évben legalább 30 olyan nővel beszéltem, akivel húúú de nagy volt az összhang. Nem volt bennem félrelépési szándék, szimpla baráti beszélgetések voltak. Persze a többségében bármikor elhívhattam volna randira.

Piszkosul prosztóvá és értéktelenné vált a világ, az embereknek jól esik ha értelmesen tudnak szót váltani valakivel. Arról nem is beszélve, hogy a "ráírásoknak" és a netes "megkereséseknek" a döntő része az ingyenes és gyors szexről szól(na). Ugyanúgy a női fronton is teljes a mentális zavar, a lelki szegénység. Azért tűnik annyira általánosnak ez a trend, mert mindenhol az ilyen "posztmodern" emberek vannak a felszínen, lásd bulvár.

2022. szept. 10. 23:46
 20/31 anonim ***** válasza:
95%

Azt amúgy nem lehet felfogni, hogy számíthat a külső és a belső is?

Soha nem állnék le jól kinéző, de belsőre patkány férfival, de olyannal sem, akivel "éjszakákat beszélek át", akkora az összhang, de nem vonzódom hozzá fizikailag.

Mindkét dolog kell, ez van. Ez a normális.

2022. szept. 11. 03:02
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!