Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nő online beszélget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő online beszélget egy férfivel és teljesen összhangban vannak , éjjeleket átbeszélnek akkor utána miért dobja egyből a férfit a nő amikor kiderül, hogy nem Brad Pitt kinézetű?

Figyelt kérdés
2022. szept. 10. 20:07
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem ezt csak ti, a lúzer pasik beszélitek be magatoknak, hogy:

- nem számít a nőknek a külső

- nagy volt az összhang

Rengeteg ilyen hülye ismerősöm van, hogy ha nem zavarja el alapból a nő, akkor már azt hiszi a hülyéje, hogy lesz valami🤣😅

Közben meg annyi, hogy barátságos a nő, de hamar rájön, hogy inkább nem kellene.

2022. szept. 11. 07:15
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
#21 Igen, aztán ha mégsem fekszik le vele a nő vagy nem akar járni vele, akkor mekkora szemét, hogy átverte és el van hordva mindennek :D
2022. szept. 11. 07:27
 23/31 anonim ***** válasza:
95%

21. Na ez igaz! Az is tén, hogy az átlag pasik 100/95 lepattannak a nőkről. Hozzá vannak szokva, ezért van az, hogy ha már 3 momdatnál több van, egyből beleképzelik a kapcsolatot.

Az is tény, hogy a kelet európaiak, főleg a nők nem kommunikatívak, itt tényleg csoda ha egy idegen nővel beszélgetni tud az ember. Amerikában éltem 8 évig, ott szinte bárkivel bárhol le lehetett állni dumálni, persze betartva a normalitás szabályait. Nálunk már tolakodásnak veszik, vagy zavartan odébb állnak.

A külső meg mindkét nemnél számít, a belső csak ezek után jön. Először a külsejét látják az emberek egy idegennek, ha ez nem vonzó, onnantól kezdve halott ügy. Semmi sértő nincs benne, nem tetszeh mindenki mindenkinek. Sőt, vannak emberek akik nem ideális külsővel rendelkeznek, nekik nehezebb. Az élet nem igazságos, csak semleges.

2022. szept. 11. 10:41
 24/31 anonim ***** válasza:
27%

21.

Ha meg nem próbálkozik egyáltalán "akkor azért lúzer". A kör bezárult, mindegy mit tesz az egyén, mindenképp repül rá a "lúzer" jelző, mert... csak!

2022. szept. 11. 10:43
 25/31 anonim ***** válasza:
#24 Próbálkozzon, de ne gondoljon bele többet, amíg csak egy beszélgetés történt.
2022. szept. 11. 11:10
 26/31 anonim ***** válasza:
5%

25.

Addig viszont nem éri meg próbálkozni, amíg az ember nem érzi, hogy több is lehet. Ez így a 22-es csapdájához hasonló.

2022. szept. 11. 11:31
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez itt is nagyon gyakori jelenség...

SZerintem azért, mert amíg nem látják egymást, addig a saját kis képzeletük szerint gondolkodnak, viselkednek a másikkal szemben. Oké, hogy leírják egymásnak mondjuk az alapinfóikat, de az lehet ilyen is-, meg olyan is a képzelet szerint, miközben a valóság meg hót más.

2022. szept. 11. 13:35
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy? És miért hiszel el (majdnem) mindent, amit a nők mondanak?

Még mindig!???

2022. szept. 11. 13:42
 29/31 anonim ***** válasza:
69%
27. Pontosan így van! Megy 5-6 levélváltás felpörgött hangulatban, majd fotó csere, aztán se kép se hang. Nekem nem mintha szükségem lenne egy nőre, de a kíváncsiságom miatt gyakran küldök és kapok fotót. Az elején leírom hogy kapcsolatban vagyok, és semmi célom a csajozás, de a fotók után 99%-ban el is hal a dolog. Még baráti beszélgetések sem mennek. Sőt, ha egy nő küld fotót, már a karakteréből megmondom hogy kb. milyen pasi az ideálja. Én kifejezetten házas nőkkel beszélgetek, ahol gyakorlatilag le van rögzítve hogy semmi extra. Még így is úgy lepattanak, mintha társkeresőn lennénk. Én úgy gondolom, hogy mindenki eljátszik a fantáziájában az álompasiról, majd amikor nem egy ilyen köszön vissza, egyből elfordulnak. Fura, de valahol teljesen emberi. Még házason is jó volna valami "wooooowwwww" típusú férfival levelezgetni vagy flörtölgetni. Mondjuk amit nem értek az az, hogy a nők sem címlaplányok... na mindegy, ízlések és pofonok.
2022. szept. 11. 16:53
 30/31 anonim ***** válasza:
11%

Ez így megy. Engem inkább az zavar, hogy nőkről van pár ügyesen megtekergetett 10 éves fotó fenn, aztán valóságban meg ott van előtted egy 10 évvel öregebb 30 kilóval több valami. Az ilyeneket büntetni kéne... El tudom képzelni faszik is tudnak hazudni, gondolom magasságról, fasz méretről, pénzről, de ha tippelnem kéne ez kevésbé gyakori. De ezt majd nők megmondják.

2022. szept. 11. 16:59
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!