Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ekkora igénytelen tróger? Kicsit sem szégyenli magát az ilyen?!
Figyelt kérdés
Az bejárati ajtóhoz gyűjti a macskaalmot, le sem zárja semmi, kiborult és átlépett rajta,otthagyva nekem,hogy majd én ellapátolom onnan. Simán átlépett felette! Milyen ember az ilyen,könyörgöm?! Hányszor szóltam már neki,hogy csináljon vele valamit, de semmit sem csinál, otthagyja, had dőljön befele a lakásba a macskaxar szag.. Ha elrakom,még engem hurrog le!ma 12:32
1/22 anonim 

válasza:

"Hányszor szóltam már neki" - Kár volt, és ezután is kár lenne. Főleg, hogy egy igénytelen tróger
Ja, ő a párod, a kedvesed?
2/22 anonim 

válasza:

El kell ajándekozni a macskát es akkor az állat sem fog szenvedni hogy retek alomba végezze a dolgát meg panelben. Mert nyilván ilyen nem tisztítja naponta se az almot.
Nem állatnak valo ez az egész.
Jelentsd állatvédőknek.
3/22 A kérdező kommentje:
Az almot én tisztítom javarészt,de akkor el is tüntetek mindent és rendben van a macska! és vidéki ház,nem panel! Bőven tudná hova tenni,ahogy érdeke smódon,ha én almolok el is van rakva!
ma 12:37
4/22 anonim 

válasza:

Ilyen az amikor trógerek vannak a szállón. Menj másik szállóra. Az üdvhadsereg is tud segíteni, de vannak munkásszállói a nagyobb gyáraknak is. Igaz hasonló trógerek ott is lehetnek mint a mostani szállásodon.
5/22 A kérdező kommentje:
Akkor vázolom a szitut. A tróger a barátom, és együtt élünk, családi házban. Azért tróger,mert hagyja bűzölögni a macska után zsákba gyűjtött almot, ami a konyhaajtó mellé van zsuppolva mert ő odateszi. Dühöng befele a szag. Amikor ő almol nagy ritkán ez van! És most kezd megtelni vele a hócipőm!
ma 12:41
6/22 A kérdező kommentje:
Tudom,én választottam stb stb..de azt nem mondtam neki,hogy legyen ilyen igénytelen,és görény is! Érdekes módon,más férfi tudja a józan eszét használni, csak ennek a seggfejnek ilyen nehéz felfogni,hogy almot nem teszünk ilyen helyre?! Komolyan, a 4 éves unokaöcsémnek több esze van!!
ma 12:45
9/22 anonim 

válasza:

Ha lyen velemennyel vagy rola, akkor szakits vele, ennek semmi ertelme igy.
10/22 anonim 

válasza:

Zsák a foltját, tudod.
Ez az a remek házasság, ahol az egyik fél suttyó, a másik meg az a mindenért is őrjöngő arc, aki szinte várja az alkalmat, hogy megint őrjöngeni lehessen. A tökéletes párosítás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!