Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válthat ki valakiből agressziót a mostani párja, ami azelőtt más kapcsolataiban soha nem volt jelen? Mennyire tud kivetkőztetni valakit mivoltából egy rossz kapcsolat ha hosszabb ideig van benne?

Max ha felületes kapcsi volt az előző.
Az agresszorok futo felszines ismerettségnél par honapos kalandoknál meg stb nem jutnak el a dührohamig pl.

Annyira sok ember van és teljesen más dolgokat váltunk ki egymásból.
Persze, van aki agressziót vált ki a másik emberből. Vannak akik nem jönnek ki egymással, stb...

Alapvetően szelíd jellem vagyok. Nálunk nem volt otthon ordibálás.
Volt egy nárcisztikus fiúval kapcsolatom. Nem értettem, mi történik, miért lekezelő. Először magamban kerestem a hibát. Aztán, amikor rájöttem, hogy alaptalanul és indokolatlanul viselkedik velem így, kihozta belőlem a markotányos nőt. Kiabálva kértem ki magamnak, s végül kinyitottam a bejárati ajtót, és kiabáltam, hogy: mit képzelsz te magadról, ki vagy te?! Velem így senki nem beszél! Kifelé! -és rávágtam, majd bezártam belülről az ajtót.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!