Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fáradtság tönkre teheti e a kapcsolatainkat?
Tapasztalatból mondom, hogy igen, különösen akkor ha ez csak az egyik felet érinti. Ha mindkét fél kimerült, akkor már veszekedni sincs erejük, örülnek ha lefeküdhetnek aludni. De amikor valamelyik fél fáradtan hazaér és a másik fél rázúdítja a problémáit és reklamál ezerrel, az gyorsan megteszi a hatását.
Amikor terepen dolgoztam mérnökként nálunk is ez történt, nem értem időben haza(önhibámon kívül), a párom készült kajával és jelenetet rendezett amiatt, mert melegíteni kellett és még sorolhatnám. Határidős munkáknál nem tudta elfogadni, hogy nincs időm más programokra, mert az nem normális hogy nekem nincs munkaidőm. Fél év után megbeszéltük, hogy keressen valaki mást aki napi 8 órát dolgozik és utána eldobhatja a tollat a kezéből.
41F
Igen, ez egyértelmű. Ráadásul fáradtan, kimerülten ingerlékenyebbek is vagyunk.
Átmeneti szakaszok lehetnek valamennyiünk életében nehezebbek, terheltebbek, amit tolerálhatunk is a másik felé, de hosszútávon ,folyamatosan biztos,hogy ártani fog a kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!