Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom állandóan fáradt mindenhez. Mit tegyek? Ez valóban csak ürügy lenne?
Valóban sokat dolgozik, fél 9től fél 6ig, amit igyekszem is megérteni. Nyilván szeretkezésről aznap szó se lehet e miatt, másnap reggel kell, amit én meg annyira nem szeretek, csak e miatt 6 kor kelni (hosszú, órás együttléteket szeretjük). De ami a legrosszabb, hétvégén szombaton is fáradt, akkor meg azt hallgatom, neki az a "pihenőnap". Se mozi, se színház, néha sport, kirándulgatás az egyetlen, amire rá lehet venni, akkor se nagyon beszélget velem. 4 kávét iszik naponta, nem használ. Amikor már rendesen összebalhézunk a kifogásain, akkor koffeintabletta. Én nem hiszem ezt el, már mintha mindenre csak ürügy lenne. Én még fiatal vagyok, szeretnék utazni, sportolni még sokat, de ha már most ilyen gondok vannak egy 7 hónapos kapcsolatban, hát...
Ti mit tennétek? Persze hogy a saját cuccaival foglalkozzon esténként (a gépén ügyködik, dolgozik), ahhoz nem fáradt.
Ez 9 óra munka. Ebédszünettel valószínűleg 8. Ennyit mindenki ledolgozik akinek teljes állása van. Mégis van idejük meg energiájuk foglalkozni a párjukkal. Szerintem ez csak egy egyszerű kamu, azért van veled, hogy legyen valaki de semmilyen érzelem nem fűzi hozzád.
Én is ledolgozok 8 órát de utána a legfárasztóbb napokon is beszélgetek legalább a párommal vagy csinálunk valamit közösen. Annyira nem állja meg a helyét ez a kifogás. Ha meg ennyire gyűlöli a munkáját, hogy gyakorlatilag élőhalott lesz tőle akkor váltson munkahelyet.
Egészségügyi szempontból a túl sok kávé egy bizonyos ponttól kezdve már kontraproduktív.Egy kis pihentetés sosem árt ezen a téren.
Párkapcsolati szempontból sosem kérdezted meg tőle,hogy mivel szeretné az idejét tölteni?Nem szeretne valami újat kipróbálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!