Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom állandóan fáradt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom állandóan fáradt mindenhez. Mit tegyek? Ez valóban csak ürügy lenne?

Figyelt kérdés

Valóban sokat dolgozik, fél 9től fél 6ig, amit igyekszem is megérteni. Nyilván szeretkezésről aznap szó se lehet e miatt, másnap reggel kell, amit én meg annyira nem szeretek, csak e miatt 6 kor kelni (hosszú, órás együttléteket szeretjük). De ami a legrosszabb, hétvégén szombaton is fáradt, akkor meg azt hallgatom, neki az a "pihenőnap". Se mozi, se színház, néha sport, kirándulgatás az egyetlen, amire rá lehet venni, akkor se nagyon beszélget velem. 4 kávét iszik naponta, nem használ. Amikor már rendesen összebalhézunk a kifogásain, akkor koffeintabletta. Én nem hiszem ezt el, már mintha mindenre csak ürügy lenne. Én még fiatal vagyok, szeretnék utazni, sportolni még sokat, de ha már most ilyen gondok vannak egy 7 hónapos kapcsolatban, hát...

Ti mit tennétek? Persze hogy a saját cuccaival foglalkozzon esténként (a gépén ügyködik, dolgozik), ahhoz nem fáradt.

2019. aug. 29. 22:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nem dolgozik sokat (az állításoddal ellentétben), vagy túl keveset alszik, vagy rosszul. Legyen meg a minimum napi (nettó) 7 óra. Ha úgy is fáradt, akkor orvos.
2019. aug. 29. 22:44
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Miből hiszed azt, hogy vele fogod leélni az életed? Ő csak egy fejezet az életedben. Remélem ezzel segítettem...
2019. aug. 29. 22:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez 9 óra munka. Ebédszünettel valószínűleg 8. Ennyit mindenki ledolgozik akinek teljes állása van. Mégis van idejük meg energiájuk foglalkozni a párjukkal. Szerintem ez csak egy egyszerű kamu, azért van veled, hogy legyen valaki de semmilyen érzelem nem fűzi hozzád.

Én is ledolgozok 8 órát de utána a legfárasztóbb napokon is beszélgetek legalább a párommal vagy csinálunk valamit közösen. Annyira nem állja meg a helyét ez a kifogás. Ha meg ennyire gyűlöli a munkáját, hogy gyakorlatilag élőhalott lesz tőle akkor váltson munkahelyet.

2019. aug. 29. 23:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez így szerintem se állja meg a helyét. Exem volt, hogy 12 órázás után is kielégítette a vágyaim, ennyi munka mint amiről te írsz, semmi. Persze nem mindegy az se, mit csinál, de akkor meg váltson melóhelyet, ahogy az egyik válaszoló írta. Amúgy az is lehet, hogy szimplán csak lusta mint a dög, ilyen a természete. Azzal te nem sokat fogsz tudni kezdeni.
2019. aug. 30. 00:40
 5/6 Elfelejtett pillanat ***** válasza:

Egészségügyi szempontból a túl sok kávé egy bizonyos ponttól kezdve már kontraproduktív.Egy kis pihentetés sosem árt ezen a téren.

Párkapcsolati szempontból sosem kérdezted meg tőle,hogy mivel szeretné az idejét tölteni?Nem szeretne valami újat kipróbálni?

2019. aug. 30. 07:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem csak hozzád nincs kedve.
2019. aug. 30. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!