Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl fáradt vagyok a szexhez?
Arra lennék kíváncsi hogy más is volt e már úgy ,hogy akart szexelni ,kívánta is ,de túl fáradt volt hozzá? Párom nem akarja elhinni hogy ez a fáradtság miatt van
Csak én vagyok ilyen szerencsétlen hogy nem megy fáradtan?
(Nő vagyok)
Még én is vagyok így vele, pedig általában véve egy elég nagy szexuális étvággyal rendelkező férfi vagyok...
Nem, nem vagyok büszke rá, de igen van hogy stresszes vagy fáradt vagyok és nem megy.
31F
És reggel is fáradt vagy? A hét 7 napján???
Más lesz itt a háttérben.
Van ilyen. Nálam is és a páromnál is. Mindketten 12órázunk,ő éjjelre is jár, felváltva dolgozunk, amelyikünk épp itthon van az viszi a háztartást és látja el a 2 éves gyerkőcünket. Baromi fárasztó, sose vagyunk együtt, jó ha havi 2 szex összejön. Erősen rányomja a bélyeget a kapcsolatra, egyre többet veszekszünk.
Aki azt mondja lustaság... Hát próbáld ki....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!