Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl fáradt vagyok a szexhez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl fáradt vagyok a szexhez?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi hogy más is volt e már úgy ,hogy akart szexelni ,kívánta is ,de túl fáradt volt hozzá? Párom nem akarja elhinni hogy ez a fáradtság miatt van

Csak én vagyok ilyen szerencsétlen hogy nem megy fáradtan?

(Nő vagyok)

2019. okt. 26. 20:12
 1/5 Derwer ***** válasza:
88%

Még én is vagyok így vele, pedig általában véve egy elég nagy szexuális étvággyal rendelkező férfi vagyok...

Nem, nem vagyok büszke rá, de igen van hogy stresszes vagy fáradt vagyok és nem megy.

31F

2019. okt. 26. 20:25
 2/5 anonim ***** válasza:
30%

És reggel is fáradt vagy? A hét 7 napján???

Más lesz itt a háttérben.

2019. okt. 26. 20:33
 3/5 anonim ***** válasza:
28%
Bnőm is ugyan ezzel a szar.ral jött, de igazábol csak félre kurt, én meg hittem neki....Mindenkinek arra van ereje meg ideje amit akar, ha te szeretnéd akkor csinálod ha nem akkor nem. Pláne h ez nem egy 8-10órás műszak vagy kerti munka h megterhelő legyen. Lustaság ennyi
2019. okt. 26. 20:54
 4/5 anonim ***** válasza:
71%
Én is szoktam így lenni. Bármit csinál a párom hiába akarnám semmi se indul be bennem. Tippem hogy kis simogatás ölelés este, reggel kipihenten meg mehet a dolog, a férfi úgyis rád ugrik :)
2019. okt. 26. 21:22
 5/5 anonim ***** válasza:
78%

Van ilyen. Nálam is és a páromnál is. Mindketten 12órázunk,ő éjjelre is jár, felváltva dolgozunk, amelyikünk épp itthon van az viszi a háztartást és látja el a 2 éves gyerkőcünket. Baromi fárasztó, sose vagyunk együtt, jó ha havi 2 szex összejön. Erősen rányomja a bélyeget a kapcsolatra, egyre többet veszekszünk.

Aki azt mondja lustaság... Hát próbáld ki....

2019. okt. 27. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!