Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim általában túl fáradt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim általában túl fáradt a szexhez. Normális ez?

Figyelt kérdés
Normális ez? A pasim általában túl fáradt a szexhez, pedig amúgy, én úgy gondolom, jól megvagyunk, szex terén is.. Heti egy-kettő a maximum, mert ő elalszik.. Szerintetek ez a kapcsolat végét jelenti? Mert amúgy, mint mondtam, lekopogom, semmi gond nincs a kapcsolatunkban, és a szex is jó. Vagy nem mond el nekem valamit?

2013. nov. 21. 16:47
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Igen sokat dolgozik,hogy enni tudjon neked adni!
2013. nov. 21. 16:48
 2/28 A kérdező kommentje:
Nem annyira, csak inkább utálja, és sok mást is csinál mellette.. De ez egy viszonylag friss kapcsolatnál normális? Már beszéltünk erről, neki lelkiismeretfurdalása van miatta, hogy elalszik..
2013. nov. 21. 16:49
 3/28 A kérdező kommentje:
Amúgy nem ő tart l, nem élünk együtt..
2013. nov. 21. 16:50
 4/28 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy nem olyan régen mostanában beszélgettem veled priviben és híre hamva sem volt pasinak, sőt még panaszkodtál is, hogy semmi nem jön össze egy ideje :D

Na mindegy. Lehet fáradt vagy már unja a dolgot. Vagy van valakije.

2013. nov. 21. 16:50
 5/28 A kérdező kommentje:
Akkor is volt, csak épp hullámvölgy.. :)
2013. nov. 21. 16:53
 6/28 anonim ***** válasza:

Attól függ, mit dolgozik. Azért kimerítheti az embert a munka, főleg, ha nem tip-top a fizikuma (érsd azt, hogy

nem napi 12 óra kőművesmunkához szokott).

2013. nov. 21. 16:53
 7/28 A kérdező kommentje:
Nem fizikai munkát végez, irodait, és egy két plusz dolog is van az életében, ami mondjuk hobbi, de fárasztó is lehet.. Értsd, tanít, különórákat ad és szervez.
2013. nov. 21. 16:55
 8/28 anonim ***** válasza:
Hah ez mind egyszerre nagyon fárasztó.Ez van.Keress mást ha nem tetszik.
2013. nov. 21. 16:57
 9/28 anonim ***** válasza:

Nekem napi 8, de inkább 12-16 óra számítógép előtt

töltött munkám van. És képes úgy kifárasztani, hogy

örülök, ha eljutok az ágyig, és nem mellette alszok

el.. Szellemi munka is kifáraszthatja az embert.

2013. nov. 21. 16:58
 10/28 A kérdező kommentje:
De egy fiatal srácnak nem éppen pörögnie kellene?? Azt hittem pedig.. Heti 1-2 édes kevés, és unom már..
2013. nov. 21. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!