Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim általában túl fáradt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim általában túl fáradt a szexhez. Normális ez?

Figyelt kérdés
Normális ez? A pasim általában túl fáradt a szexhez, pedig amúgy, én úgy gondolom, jól megvagyunk, szex terén is.. Heti egy-kettő a maximum, mert ő elalszik.. Szerintetek ez a kapcsolat végét jelenti? Mert amúgy, mint mondtam, lekopogom, semmi gond nincs a kapcsolatunkban, és a szex is jó. Vagy nem mond el nekem valamit?

2013. nov. 21. 16:47
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Akkor meg kösd ki az ágyhoz, és dolgozd meg istenesen... :D Szerintem még élvezni is fogja a változatosságot. ;)
2013. nov. 22. 22:15
 22/28 A kérdező kommentje:
Na igen.. de ahhoz merni kéne.. Könnyebb, h ő kezdeményez, mert akkor nem ütközöm elutasításba.. Nem merek kezdeményezni, mert összetörnék..
2013. nov. 23. 13:22
 23/28 anonim ***** válasza:
Itt nincs esély elutasításra... :D Nem kell ott beleegyezés, ha úgyis lekötöd. :P
2013. nov. 23. 16:09
 24/28 A kérdező kommentje:
és akkor jönne az, hogy neki most nem megy.. :/ megerőszakolni meg nem látom értelmét.. lehet ez még jobb? nem tudom, érdemes-e..
2013. nov. 25. 17:42
 25/28 anonim ***** válasza:
nyugodtan erőszakold meg... :D hidd el, fel fogja dobni a hangulatot, ha meg nem, akkor egyszerűen nem lehet már mit kezdeni a kapcsolattal, legalábbis szexuális téren, ezt meg vagy elfogadod és leéled így az életed, vagy keresel mást, mert egy idő után így is úgy is tönkre fogja tenni az egészet
2013. nov. 25. 21:48
 26/28 A kérdező kommentje:
ez elég szomorúan hangzik..
2013. nov. 26. 12:42
 27/28 anonim ***** válasza:
A valóság nem mindig olyan, mint amilyennek látni szeretnéd...
2013. nov. 26. 15:04
 28/28 A kérdező kommentje:
soha nem az.. na de a probléma nem oldódott meg, mert a heti 2-3-4 (mostanában elég kevés..) találkozásból max 2-n történik valami..
2013. nov. 27. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!