Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim általában túl fáradt a szexhez. Normális ez?
Figyelt kérdés
Normális ez? A pasim általában túl fáradt a szexhez, pedig amúgy, én úgy gondolom, jól megvagyunk, szex terén is.. Heti egy-kettő a maximum, mert ő elalszik.. Szerintetek ez a kapcsolat végét jelenti? Mert amúgy, mint mondtam, lekopogom, semmi gond nincs a kapcsolatunkban, és a szex is jó. Vagy nem mond el nekem valamit?2013. nov. 21. 16:47
11/28 anonim válasza:
A heti egy-két alkalom teljesen jó.
12/28 A kérdező kommentje:
Egy alig pár hónapos kapcsolatban? Meg akkor miért van neki emiatt lelkiismeretfurdalása? Meg miért kér bocsánatot?
2013. nov. 21. 17:13
13/28 anonim válasza:
Akkor meg ne rinyálj, hanem keress mást... Komolyan ilyen nehéz megtenni a megfelelő lépést? Javítani nem próbáltok a dolgon, váltani nem akarsz, akkor mit vársz?
14/28 A kérdező kommentje:
Hogy javítsak? és ha amúgy működik, akkor is váltsak? Nem értelek..
2013. nov. 21. 17:38
15/28 anonim válasza:
Én is jártam hasonló cipőben. Az egyik barátom még kapcsolatunk elején kedzett el dolgozni először. Akik sulihoz vannak szokva, azoknak ez nagyon nagy váltás, szóval nem voltam emiatt kiakadva. Megvártam amíg belerázódik, utána már okés volt. A másik barátomnak meg szimplán heti egy alkalom volt a szükséglete. Ezen változtatni nem tudodd, nem akart ezért leléptem. Ha csak átmeneti a dolog, akkor szerintem adj neki időt, ha nem akkor meg lapát. Fontos, hogy egyezzen a szexuális étvágyatok.
16/28 A kérdező kommentje:
Persze, ezért is kérdezősködtem körbe, hogy vajon mennyire "gáz", vagy másokkal is történt már hasonló.. vagyis értitek. Mert maga a kapcsolat jó, soha senkivel nem éreztem magam ilyen jól még, szóval nem robbantanék mindent emiatt, csak néha a heti 1-2 kevés nekem..
2013. nov. 21. 18:36
18/28 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele, még ő hozta fel, és elnézést kért, meg megmondta, hogy ez mind nem azért van mert nem kíván, és nem szeretné ha ez rosszul esne nekem.. Ezek után mit beszéljek meg vele? Próbálok türelmes lenni..
2013. nov. 22. 09:16
19/28 anonim válasza:
Én soha nem vagyok fáradt a szexhez,ha kívánom a nőt.Sajnos az asszonynál már én is egyre többször hivatkozok fáradtságra.:)Az a legegyszerübb,ha nem kívánom.
20/28 A kérdező kommentje:
DE gondolom ti nem pár hónapja vagytok együtt.. Amúgy bocsánatot is szoktál tőle kérni, és rákérdezni mindez nem bántja e őt, és hogy nem benne van a baj?
2013. nov. 22. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!