Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy már se veled, se nélküled...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy már se veled, se nélküled kapcsolatnak általában mi a vége, ha a probléma hűtlenség volt?

Figyelt kérdés
Megcsalás után mindent ment tovább úgy mint régen, majd viták, külön költözés, szakítás, és azóta újra beszélés .... Vele sem jó, de nélküle sem.
2013. nov. 21. 10:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyet sosem értettem. Ha vele SEM jó, akkor minek vagy vele? Szakítsd, tedd túl magad és keress olyat, akivel az...
2013. nov. 21. 11:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Az érzelem számit, hogy szeretitek-e még egymást, de az is, hogy ki volt a megcsaló?Ha te csaltad meg, akkor mit akarsz még tõle, ha forditva, akkor gondolkodj el, hogy miért tette?
2013. nov. 21. 11:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Osszegezd a dolgot.Mi az ami mellette szol mi az ami ellene ,mindenkinek jar egy masodik esely :) En jol tudom.Addig hozd helyre amig lehet.Engem elhagyott a baratom es egy honap mulva meg kibekultem vele mert imadtam es mai napig is imadom , de aztan kis idore ra megbosszultam ugy ereztem eleinte h meg bocsajtok aztan meg ahogy telt az ido nem birtam elviselni persze eleg nagy hattere volt az egesznek mindennek oka volt de velemenyem szerint akkor sem rajtam kellett volna csattanjon az ostor.A vege az lett hogy jol megmbantottuk egymast , minden modon ahogy lehet es aztan kb 1 evig voltunk kulon en kozbe voltam massal , de rgy varatlan okbol kifolyolag egyszeruen azt ereztem hogy nem az akkori baratomat szeretem hanem azt akivel eloszor jartam,kibekultunk de meg midig nem 100%os a kapcsolatunk.Keves a bizalom ,sok a ketelkedes.Ettol fuggetlenul ma mar tudom hogy nem tudnam ujra megtenni ha vitazunk is inkabb halgatok.Nem lehet tudni mi a vege inkabb probalj leulni vele es megbeszelni ,akarja e meg ,szeret e meg o mit erez ilyesmi...Remelem valamit segitettem :)
2013. nov. 21. 12:17
 4/4 anonim válasza:
Hosszu távon szerintem nem jo, ha most még nem férjet keresel vagy reménykedsz, adj még egy esélyt de a ugyanugy jár azzal is hogy esetleg egy ujabb ilyen fájdalom kockázatát is vállalod. Átéltem, nem változik az ember csak ha saját maga akarja és nagyon elhatározza magát, és kevés az ilyen de megtörténhet, viszont abban a hitben valakivel lenni hogy nem jo, nem jo, de jo lesz, az nem vezet jora tapasztalatom szerint, csak ahhoz h megint megbant és megint ugyanugy fáj, mikor annyi idő alatt akár ki is lehetett volna heverni
2013. nov. 22. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!