Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, már nem bírom magamban tartani a dolgot? Bővebben alul.
A helyzet az, hogy van egy nagyon jó barátom. Rendes srác, nincs is vele gond, csak annyi baj van vele, hogy:
Kb. fél éve jár egy lánnyal, aki szintén egy nagyon rendes csaj, vele is eléggé jóban vagyok.
A gond ott kezdődik, hogy a srácnak van egy másik "barátnője" akivel havonta 1-2x találkozik. Nekem elmondja, mert mindent tudunk egymásról, kiskorunk óta barátok vagyunk. Persze megígértem, hogy nem mondom el a lánynak.
A lány viszont sokszor tőlem kérdi, hogy mi van a sráccal, van e valakije, mert néha furán viselkedik. És mivel megbízik bennem a lány, ezért hisz a srácnak.
Mind ketten szeretik egymást. Viszont már én érzem magam rosszul. Beszéltem már erről a sráccal, őt is bántja néha, de egyszerűen ilyen.
Két és fél éve van barátnőm. Már neki is szóltam erről, persze név nélkül, ahogyan itt is. Nem tudja mit tehetnék, mivel ha elmondom a lánynak, egy 16 éves barátság megy tönkre. Ha pedig nem mondom el és kiderül, akkor pedig a lány megharagszik rám. A legszebb dolog az egészben, hogy én hoztam össze őket, mivel a barátnőm a lány unokatestvére. Tehát tuti a barátnőm is berágna rám.
Szerintetek mivel tudnék hatni a srácra? Mit tehetnék?
Előre is köszönöm.
Redlines
Nem 2 eve hanem csak fél eve vannak egyutt ... 2 eve talalkozgat havonta azzal a masik csajj...
Mar probaltam... Altalaban azt valaszolja hogy: "tudom, bant engem is, de ilyen vagyok, nem tudok megvaltozni"
1000x probaltam mar lebeszelni... Volt, hogy azt mondta hogy befejezi erre aztan par het utan hivta ot a lany, hogy jo lenne talalkozni es o nmtudta visszautasitani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!