Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, már nem bírom magamban tartani a dolgot? Bővebben alul.
A helyzet az, hogy van egy nagyon jó barátom. Rendes srác, nincs is vele gond, csak annyi baj van vele, hogy:
Kb. fél éve jár egy lánnyal, aki szintén egy nagyon rendes csaj, vele is eléggé jóban vagyok.
A gond ott kezdődik, hogy a srácnak van egy másik "barátnője" akivel havonta 1-2x találkozik. Nekem elmondja, mert mindent tudunk egymásról, kiskorunk óta barátok vagyunk. Persze megígértem, hogy nem mondom el a lánynak.
A lány viszont sokszor tőlem kérdi, hogy mi van a sráccal, van e valakije, mert néha furán viselkedik. És mivel megbízik bennem a lány, ezért hisz a srácnak.
Mind ketten szeretik egymást. Viszont már én érzem magam rosszul. Beszéltem már erről a sráccal, őt is bántja néha, de egyszerűen ilyen.
Két és fél éve van barátnőm. Már neki is szóltam erről, persze név nélkül, ahogyan itt is. Nem tudja mit tehetnék, mivel ha elmondom a lánynak, egy 16 éves barátság megy tönkre. Ha pedig nem mondom el és kiderül, akkor pedig a lány megharagszik rám. A legszebb dolog az egészben, hogy én hoztam össze őket, mivel a barátnőm a lány unokatestvére. Tehát tuti a barátnőm is berágna rám.
Szerintetek mivel tudnék hatni a srácra? Mit tehetnék?
Előre is köszönöm.
Volt nekem is egy olyan haverom, akinek mindig volt barátnője, de megdugott mindenkit, akit csak lehetett. Az aktuális barátnőit ismertem, jóban voltam velük.
Engem is megkért a srác, hogy falazzak neki. De azt mondtam, hogy magamtól nem fogom elmondani, de ha rákérdez a barátnője valamire, akkor nem fogok hazudni. Jobban jár, ha nem mondja egy a félrelépéseit.
Már nem tudom, hogy volt egy olyan kérdés, amire el kellett volna mondanom a kínos igazságot, mert ez nagyon régi történet.
Köszi mindenkinek a válaszokat! :)
Megbeszéltem a sráccal és arra a döntésre jutott, hogy szakítt a barátnőjével és csak az egyéjszakás kalandok híve lesz. Remélem be is tartsa a szavát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!