Hogyan fejezhetném be azt h mikor dühös vagyok magamra kárt teszek magamban. Nem olyan könnyű ezt abbahagyni mint azt sokan hiszik. Mert úgy érzem ienkor h szükségem van a fájdalomra. Mit tehetnék ellene? Remélem h kapok normális válaszokat is
Próbálj inkább a környezetedben kárt tenni. :) Vagy helyezd át a valóságból a képzeletedbe a dolgot. Néha nekem is jól esik magam ellen fordulnom, de ezt képzeletben tökéletesen le tudom vezetni.
Amúgy biztosan magadra kell haragudnod iilyenkor? Vagy inkább másra kéne, csak mégis inkább magad ellen fordulsz (mert az könnyebb)?
És van okod rá, h megbántsd őket? Vagy teljesen ok nélkül?
Néha bizony megbántjuk azokat is, akiket szeretünk (van, h értük tesszük, de van, h magunkért)... de azért van velük szorosabb kötelék, h az ilyeneken átlendüljön a barátság. Persze, túlzásba vinni semmit sem jó, met mindenkinek van egy pont, amikor betelik a pohár.
Akkor haragszol rájuk vmiért? Azért találsz mindig vmit? Vagy... igazából neked kell tudnod, miért bántod meg őket!
Mindenesetre magadat ne bántsd ezért utána. Felesleges. Ami történt, megtörtént. Max nem fognak szeretni, de az sem változtat a helyzeten, ha utólag magadat bántod érte. Próbálj meg kedvesebb és elnézőbb lenni a számodra fontos emberekkel. Vagy az is megoldás, ha elszámolsz tízig mielőtt mondanál nekik vmi meggondolatlant... és akkor megelőzöd az egész folyamatot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!