Hogyan birnám abbahagyni és végre a szer nélkül élvezni a hétvégéket?
15 éves vagyok és kb egy fél éve eljárok partizni,bulizni.
4 hónapja próbáltam ki először a speedet (önszántamból senkinek nem kelett belevinnie). Nagyon megtecett az érzés és folytattam ezt igy tovább 4 hónap után kezdtem ugy érezni hogy speed nélkül szürkének érzem az életem,unalmasnak és a bulikat se tomélvezni a spuri nélkül.
Kérlek segítsetek vagy valami értelmes tippet kérek miként tudnák felhagyni a szerrel és hogy hogy érezhetném jol magam,mi pótolhatná hiányát? Mert én erre eddig nem nagyon találtam megoldást :(. Remélem aki hasonló cipőben járt és tul van rajta tud valami okosat mondani előre is köszi a válaszokat.
Szia!
Én Xanaxfüggő vagyok.Tudom,az nem éppen drog,de ugyanúgy függőséget okoz.Ami a leszokást illeti,csatlakoznék az előttem szólóhoz.Én is szakember felkeresését javaslom(én is ezt tettem).A drogokat nem olyan egyszerű csak úgy nélkülözni több hónapnyi használat után.Ennyi idő már még a nyugtatóknál is bőven elég a fizikai és pszichés függőség kialakulásához,nemhogy a drogoknál.Egy addiktológus szakember tudna segíteni a leszokásban,és persze a saját elhatározásod,ha tényleg elég erősen él benned.Sok sikert kívánok!
a speed egy metamfetamin, itt megnézheted, h egyes metamfetemint használó személyek évről-évre hogy változtattak függőségükkel a külsőjükön:
és az időkülönbség a képek készítése között csak 1-2 év....szval te döntesz....
bocs a hosszú linkekért, de az új google képkereső sajna ilyen sz@rra sikeredett ugyebár.....:/
elvonási tüneteid vannak. szar ügy. kérj segítséget. nekem az segített, amikor lejöttem, h megszakítottam a drogos haverjaimmal a kapcsolatot, és nem is mentem olyan helyekre, ahol tudtam, kapcsolatba kerülök a droggal. Én bementem a helyi pszichiátriára, ott segített a pszichológus. Nem vettek fel, de beszélgetett velem, sokat. Nagyon hálás (és szerencsés) vagyok ezért.
És mielött megkérdeznéd, kib@szott jó döntés volt részemről.Életem legjobb döntése, ugyanis rá 2 hónapra 2 drogos haverom meghalt egy diszkóbalesetben, 1 rokkant lett, a söfőr srác "megúszta", de egy idegroncs azóta. (böri+lelkiismeret) ha nincs eszem, valszeg én is abban a kocsiban ülök azon az éjszakán...
szal akármilyen nehéz, akármilyen szar, gyere le a cuccról.
Orvost, ingyenes nem hiszem, hogy találsz. Ki dolgozik manapság ingyen?!
De találtam pl. egy ilyen oldalt.
És gondolom van még hasonló, vagy alapítvány, aki tud ingyen is segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!