Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Sos! Idegösszeroppanást, vagy...

Sos! Idegösszeroppanást, vagy pánikrohamot nem tudom meiket kaptam most nem tudom miért, fulladozok és nem tudom abbahagyni a sírást, egyedül vagyok itthon, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

már vettem be nyugtatót, nem segitett.

bocs de nem tudom mi a különbség de szarul vagyok...

2010. aug. 28. 20:46
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
jah és bipolris dep.em van amugy
2010. aug. 28. 20:46
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

hívj fel valakit, anyudat, apudat, tesódat, bárkit, akiben megbízol, és kérd meg, hogy menjen át hozzád.

nekem is volt ilyen, egyedül voltam otthon, felhívtam anyát, ő meg kihívta az ügyeletes orvost, kaptam tőle injekciót, utána lettem jobban.

ne maradj egyedül, én majdnem másfél óráig sírtam, zaklatottan, pedig senki sem bántott, egyszer csak kitört belőlem.....

2010. aug. 28. 20:52
 3/18 anonim ***** válasza:

[link]

Nyugodj meg egy kicsit,és olvasgasd ezt!Igy távolból nehéz segitséget nyújtani,legjobb az lenne ha valaki most melletted lenne!

2010. aug. 28. 20:54
 4/18 A kérdező kommentje:
anyumék vmi koncerten vannak, barátom dolgozim csak késbb tud jönni barátnőm egy órára lakik innen
2010. aug. 28. 20:55
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
nyugodtan hívd fel az ügyeletes orvost, hogy menjen ki és segítsen neked, persze, ha te is úgy érzed, hogy erre szükséged van....
2010. aug. 28. 20:57
 6/18 anonim ***** válasza:

Maradj az interneten, olvasgass valamit, foglald el magadat. Tanulj meg egy verset. Oldjál meg egy feladatot. Adjál az agyadnak kis elfoglaltságot.

Írjál nekem egy levelet. Akár a betegségedről. Öntsd ki magadból minden bajodat.

Sanyi

2010. aug. 28. 22:01
 7/18 anonim ***** válasza:
Ez sztem is jó 5let,hogy amig,Anyudék koncerten vannak,üsd le az időt valahogy,pl. itt a gyakori kérdéseken!Igy legalább Veled vagyunk,mégha csak virutálissan is;)
2010. aug. 28. 22:13
 8/18 anonim ***** válasza:
Ha kezdesz a depis szakaszba kerülni, akkor irány a pszichiáter mihamarabb, mert módosítani kell a gyógyszereléseden. Ha most nagyon rosszul vagy este, akkor hívj mentőt magadhoz.
2010. aug. 29. 00:07
 9/18 anonim ***** válasza:
12%
Igyál egy kis alkoholt. Mit vársz, hogy a szar kis rosszulléteidre egy egész világ fog odarohanni? Felnőtt ember vagy, csak magadra támaszkodhatsz!
2010. aug. 29. 18:18
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

"Felnőtt ember vagy, csak magadra támaszkodhatsz!"

Meg a közeli ismerősökre,családra...,és a jó érzésű emberekre!

2010. aug. 29. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!