Sos! Idegösszeroppanást, vagy pánikrohamot nem tudom meiket kaptam most nem tudom miért, fulladozok és nem tudom abbahagyni a sírást, egyedül vagyok itthon, mit tehetnék?
már vettem be nyugtatót, nem segitett.
bocs de nem tudom mi a különbség de szarul vagyok...
hívj fel valakit, anyudat, apudat, tesódat, bárkit, akiben megbízol, és kérd meg, hogy menjen át hozzád.
nekem is volt ilyen, egyedül voltam otthon, felhívtam anyát, ő meg kihívta az ügyeletes orvost, kaptam tőle injekciót, utána lettem jobban.
ne maradj egyedül, én majdnem másfél óráig sírtam, zaklatottan, pedig senki sem bántott, egyszer csak kitört belőlem.....
Nyugodj meg egy kicsit,és olvasgasd ezt!Igy távolból nehéz segitséget nyújtani,legjobb az lenne ha valaki most melletted lenne!
Maradj az interneten, olvasgass valamit, foglald el magadat. Tanulj meg egy verset. Oldjál meg egy feladatot. Adjál az agyadnak kis elfoglaltságot.
Írjál nekem egy levelet. Akár a betegségedről. Öntsd ki magadból minden bajodat.
Sanyi
"Felnőtt ember vagy, csak magadra támaszkodhatsz!"
Meg a közeli ismerősökre,családra...,és a jó érzésű emberekre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!