Hogy gőzzem le a félelmem? Ha egyedül vagyok otthon éjjel?
Ilyenkor állandóan rettegek,hangokra figyelek...pedig nem hiszek semmilyen hülyeségben,de mégis rettegek.Ráadásul 26éves anyuka vagyok,nem szeretném,hogy a kisfiam ezt lássa tőlem.(bár szerencsére hamar elalszik ő,jó alvó :) )
Kérek szépen mindenkit csak olyan írjon aki normálisan tud válaszolni.Köszönöm szépen!
Egy pszichologus segitene feldolgozni azokat a regi "elmenyeket" amiknek a kovetkezmenye a mostani felelem. Es tenyleg jo lenne, ha a kisfiad nem venne at - mert onkentelenul is "atadod" neki a felelmedet, napkozben pl.
Jobbulast - oszinte egyutterzessel
egy 15 even at rettego (komolyan, iszonyu idoszak volt. Nalam az derult ki, hogy anyamek allandoan uvoltettek a krimiket a tv-ben, en meg 2-3-4 evesen mast sem lattam-hallottam, csak halalsikolyokat es gyilkossagokat es azok zajait a sejtelmes zenevel. Mai napig nem nezek krimiket. Szoval jobbulast!)
Heti 1-2 alkalommal én is egyedül vagyok itthon,először féltem,de már egészen megszoktam. Most lehet,hogy ez viccesen hangzik,de az ágyam mellett ilyenkor ott van egy balta,vagy vipera,és bent alszik a kutya,ez így elég megnyugtató nekem. :)
26/N
No az nem jó.
Akkor egy kis jelzőfény fel, vagy szerezz be egy kutyát.
És más is pénzből él ám..:)
Ui: Tudom, hogy régi a kérdés, valakinek hátha segít! :)
(9es vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!