Ha elájulok, magamhoz térek akkor is ha egyedül vagyok otthon és senki sincs aki "felpofoz"? És ha igen, akkor mennyi idő után kb?
Figyelt kérdés
2009. júl. 10. 17:50
1/3 anonim válasza:
Ha csak szimplán elájulsz (hirtelen leesett a vércukrod, vérnyomásod) akkor igen és általában pár másodperc vagy perc alatt magadhoz térsz. Ha "mástól" számítasz ájulásra, jobban teszed ha van melletted valaki, aki tud segíteni
2/3 A kérdező kommentje:
Még soha nem ájultam el csak ájulás közeli helyzetben éreztem már magam.Nagyon rossz volt és azóta attól félek,hogy mi lesz ha elájulok?!Milyen érzés lehet. Ez lett a paranoiám. :)
2009. júl. 10. 18:04
3/3 anonim válasza:
Velem időnként előfordul........Nagyon érdekes, valami hihetetlen nyugalom lesz úrrá rajtam, úgy érzem abban a századmásodpercnyi pillanatban;- o.k......MOST MINDEN RENDBEN.....minden rendben.....éééééésssssss alvás........:P
Csak időnként veszélyes, legutóbb, tavaly nyáron bringázás közben jött rám, de észleltem időben, hogy "baj" van és meg tudtam állni, még az elöttem haladó páromnak is tudtam rikkantani egyett hogy -Héló......azután befordultam az árokba..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!