Sos! Idegösszeroppanást, vagy pánikrohamot nem tudom meiket kaptam most nem tudom miért, fulladozok és nem tudom abbahagyni a sírást, egyedül vagyok itthon, mit tehetnék?
már vettem be nyugtatót, nem segitett.
bocs de nem tudom mi a különbség de szarul vagyok...
egy órával később ideért a párom...
te ugy igazán jobban csak ma este lettem jobban.
és kedves előző válaszoló valószínüleg neked még nem volt "kis szar rosszuléted"..(nem kívánom h legyen..)nem az egész világot kívántam h iderohanjon de olyan rosszul voltam hogy gondolni sem tudok rá...és kétségbeestem...kérlek inkább ne válaszolj az ilyen kérdésekre...
Lehet hogy nem szépen burkoltan fogalmazott és lehet hogy nem értitek a lényeget, de igaza van. Nagyon is. Ha pánik, meg kell szokni. Lesz rosszabb is és meg kell tanulja h ilyenkor ne meneküljön és hergelődjön ("uristeen, mindenki!pánikolok!jaj de rossz") hanem magát próbálja kihozni! Persze sztem felhivni egy segitőt aki lenyugtat az jó lehet, de az illetőnek is otthon kell lenni a dologban , a lefolyásában.. (nem ugy h jajj szegényke nyugodj meg, mert ez nem segit), nekem a párom nagyon jol csinálja, ha kicsi a baj viccesre veszi, ha nagy akkor leüvölt h térjek észre, és ez kezdő lökésnek elég.
Egy évek óta pánikbeteg, volt ájulásrohamos, aki magán segitett javulni...
Abban viszont nincs igazad, hogy a pánikroham=hiszti
Bár ilyen egyszerű lenne, mert nekem akaraterőből nincs hiány, viszont a cuccos multam miatt (azt is le kellett tenni és az is ment) és az erre való hajlam kidobta. Betegség, nem hiszti. Önuralommal lehet kordában tartani.
(előző)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!