Nem tudom mi a bajom, csak úgy érzem, hogy tökéletesen idegen vagyok a világban. Mintha egy másik bolygóról származnék, vagy ilyesmi. Egyedül vagyok ezzel az érzéssel? És mit jelent ez tulajdonképpen?
Hány éves vagy?
Igen, a pszichológusnak pont ez a dolga. Keresd meg, ez nagyon fontos.
Mi miatt érzed magad ennyire kívülállónak a világban?
"Mi miatt érzed magad ennyire kívülállónak a világban?"
Nem tudom pontosan sajnos, csak érzem, de épp ezt szeretném kideríteni.
Állami pszichológus (ingyenes) van? Tudnátok valami információt, vagy legalább, hogy milyen szavakra keressek a google-ban? (eddig nem sikerült semmi értelmeset találnom, csak maszekot, ami sajnos annyira drága, hogy nem engedhetem meg magamnak) :(
A 18. kerületben található a rendelő. A fenti oldalon megtalálod a címét, meg a telefonszámát. Nem privát rendelő, hanem állami. Egészen kicsi közponot képzelj el.
googlizva pl. ezt találtam:
kattintgassál fent. Úgy tűnik, államiak és privátok vegyesen vannak.
Van a Tündérhegy, ez tudom, hogy állami és jónak tűnik:
Tündérhegy bentlakásos, intenzív terápia. Ha ezt nem akarod, talán tudnak segíteni, hogy merre indulj TB-s pszichoterápia ügyben.
Itt is nézelődhetsz: [link]
Szerintem kell, hogy legyen szervezett rendszer, de nem tudom... Hátha még jönnek válaszok.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!