Egyedül a babával egy "idegen"városban. Más volt/van így? Hogy lehet ismerkedni?
Szia!
Én ugyanígy voltam. A védőnő mondta, hogy az utcánkban van egy kismama aki ugyan akkor szült mint én, egyszer kétszer elsétáltunk előttük és szóba elegyedtünk. Itt nálunk van baba-mama klub is és számos más babás foglalkozás, ott is nagyon jól lehet ismerkedni, aztán ha jön a jobb idő, akkor meg a játszótéren.
Ha kisgyerekesekkel szeretnél ismerkedni, akkor arra a játszóterek pl. jók nagyon, vagy a védőnőt is érdemes megkérdezni, nyugodtan el lehet neki mondani, hogy nem ismersz itt senkit, és jó lenne, ha lenne valaki, akivel tudnál kicsit beszélgetni, sétálni, stb. Illetve én a Hoxán ismerkedtem meg itteni anyukákkal, sok topic van ott városok szerint, általában jófejek, aztán velük is lehet személyesen találkozni.
Bár mondjuk nekem alig vannak babás, kisgyerekes ismerőseim, szerintem a párod barátaival is nyugodtan összeismerkedhetsz, attól még, hogy nekik nincs még családjuk, ugyan úgy lehettek jóban. Legalább is nekem nem változott meg az érdeklődési köröm a fiam születése óta, ugyan úgy szívesen beszélgetek mindenről mindenkivel. Más kérdés, hogy mivel nekik nincs gyerekük, valószínűleg napközben dolgoznak, te meg akkor unatkozol otthon.
Nagyon jól elhet ismerkedni séta közben, játszótéren, dokinál, védőnőnél.
De mikor más városba költöztünk, nekem a www.donna.hu oldal jött be, 3 barátnőt is onnan szereztem-ők meg hozzák az újabb barátnőket...
vagy lett barátnőm a teszveszen történt vásárlás-személyes átvétel során is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!