Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék ismerkedni idegen lányokkal. Hogyan kéne?
nem hiszem, h az idegen lányok buszmegállokban ismerkednek.
habonakörök közelében keresd öket!
Vegyél fel pár jó cuccot, hamisíts egy újságíró igazolványt és mond azt hoyg a tv től vagy és iylen meg iylen talkshowba keresel szereplőket!
Tuti trükk!!
Melóztam egy műsornál pár hetet próbaidősként, és kortól nemtől függetlenül vidéken vagy akár bp-n de mindenhol többnyire mindenki szóbaállt velünk akihez odamentünk..
Ha az utcán megtetszik egy lány, szerintem bárikor nyugodtan odamehetsz hozzá. Ha egy bunkó, akkor lejön úgyis, mert elküld a fenébe. DE sok rendesebb lány is van azért.
Én is örülnék, ha egy jófej srác odajönne végre hozzám. :)
Még ha nem is tetszene, akkor sem küldeném el, főleg nem bunkó lekezelő módon!
És légy kemény, és ne vedd minden lány szavát túl komolyan.
Bárhol, bármikor odamehetsz valakihez, és a duma is mindegy, akár az a cigis is jó, feltéve, ha a csaj nem dohányzik...Mindegy mit mondasz, csak ne ilyen hülye "csajozó" dumákat...:)
18L
Honnan tudod hogy az idegenek közt nők is vannak?
A földön kívüliek nem is biztos hogy tudnak magyarúl, csak azt hallottam telepatáúl beszélnek!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!