Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék ismerkedni idegen lányokkal. Hogyan kéne?
Figyelt kérdés
Na szóval nem vagyok hülye, annyi az egész hogy nem arról van szó hogy valami programon ismerkednék (buli, rendezvények..stb). Tehát teljesen idegenekkel. Utcán, buszmegálló stb szerintetek lehet? Na és most nem az elméletre gondolok hanem a valóságra, hogy esetleg nektek sikerült-e. Légyszi még segítsetek hogy mire gondoljak amikor odamegyek egy idegen lányhoz beszélgetni. :) bocs a sok hülyeségért, de remélem így megértitek hogy pontosan mire gondolok. Köszi 15f2010. szept. 16. 22:06
11/12 anonim válasza:
Szerintem i a buszmegálló és a busz a legjobb hely az ismerkedésre.Egyszer egy srác az utcán egyszercsak utánam futott és megkérdezte h haza kisérhet e.Elsőre lesokkolt de örültem neki és nagyon jót bezsélgettünk...szóval csak kreativitás :D
12/12 A kérdező kommentje:
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:11
Köszi :D meg a többieknek is!
2010. szept. 22. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!