Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szed valaki közületek Rivotril...

Szed valaki közületek Rivotrilt? Ha igen, miért? Próbáltad már abbahagyni?

Figyelt kérdés
2009. márc. 20. 10:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Én sokáig szedtem, sajnos rengeteg más gyógyszerrel együtt, és apránként csökkentve az adagokat sikerült leállnom vele.
2009. márc. 20. 10:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez bíztatónak tűnik:)
2009. márc. 20. 11:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Le lehet állni róla de nem könnyű ezt leszögezem. Gyakran ezt adják azoknak is akik heroinelvonón vannak. Viszont megéri mert emberi roncsot képesek teremteni ezek a gyógyszerek. Sok sikert!
2009. márc. 20. 15:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Én egy hónapig szedtem minden nap 16 évesen, és az az egy hónap úgy, ahogy van, kimaradt...semmire sem emlékszem, a barátnőim mondták el, milyen voltam, és hogy ők támaogattak, szedtek le a buszról, stb... Nagyon durva gyógyszer, ne szedd! Ha nincs komoly bajod (idegileg) semmilyen nyugtatót ne szedj, én azt tanácsolom, és tapasztalatból! Én is kipróbáltam már mindent, sajnos.
2009. márc. 20. 19:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

én 2001-től szedem. egy időben abba is hagytam, de visszajött a betegség. Utánna írtak fel xanax-ot, de az nem volt jó, maradt a Rivotril. napi negyed szem (0,5-ös negyed) szedek, a dokim azt mondta ez még terhesség alatt is szedhető.

Le lehet szokni róla, de óvatosan csökkentve az adagot, kb. 3 hónap alatt. Nem szabad egyből sokat akarni. Én anno 3x1-el kezdtem...remélem csak ennyivel kibírom az elkövetkezendő még jó 50 évet! :-)

2009. márc. 23. 14:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nagy dózisban szedtem, sokáig, nem érdemes elkezdeni sem. Könnyű rákattanni, iszonyat nehéz lerakni, főleg hosszabb idő után. Válaszz valami gyengébbet. Bár kétség kívül hatásos szer, az elvonási része már nem egy leányálom. Tompít rendesen, és nagyon tud hiányozni. Próbálkozz valami herbállal, ezek a kemikáliák mély nyomokat tudnak hagyni az emberben. Mire szeded, vagy szednéd?
2009. ápr. 2. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!