Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férjes asszony ilyen gondolatokat tesz ki az adatlapjára az mit jelent?
Pl:
-Elég egyszer csalódnod valakiben, utána életed végéig kételkedni fogsz benne.
-Minden kapcsolat alapja az őszinteség,és hogyha ez az alap megrepedezik,az egész kártyavárként omlik össze.
-Az élet mindig újabb okot ad arra,hogy ne bizzak senkiben csak magamban.
Vmit a hűtlenségről és a megcsalásról is van poszt.
Remek dolog ez a facebook. Lehet panaszkodni, kombinálni, pletykálni, irigykedni ennek kapcsán. S hogy mit jelent ez? Azt, hogy eme kiváló férjes asszony neten sugározza az életbölcsességet, - vélt vagy valós - sérelmei alapján, ahelyett, hogy kevesebb időt szentelne a gépnek, és többet az saját életének. Ezt jelenti. Dióhéjban. :)
Ne kombinálj. Ha rád tartozik, megtudod. Ha nem, akkor foglalkozz a magad dolgával. Szerintem.
Hát ettől a Poelo Csellótól teljesen felvidultam :)
Egy szerencsétlen boldogtalan írogat ki ilyeneket, szánalmas.hu.
Semmit. Tetszenek neki ezek az idézetek. Én a múltkor pl. kiraktam valami "hazaér a férj, a feleségét az ágyban találja a barátjával...." félét, és ez még véletlenül sem jelenti azt, hogy a férjem valaha is talált, vagy találhat valakivel in flagranti. :D
Ha úgy általában szomorú idézeteket rak ki, az jelentheti azt, hogy rossz passzban van éppen, de könyörgöööööm!!! ne Facebook-os idézetek alapján következtessünk már valaki életére! :D
Lehetnek alapjai ezeknek az idézeteknek,mert a férje megcsalta őt (talán nem is egyszer) és a házasságában nincs minden rendben.
Hogy eddig jellemzőek voltak- e rá az ilyesfajta idézetek nem tudom, de már tavaly óta irogatja őket és csak ilyenekkel van tele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!