Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha egy férjes asszony kimegy külföldre dolgozni egy félévre?
Gyerek nincs. Csak félévről lenne szó. Szerintetek nagy szemétség lenne itthagyni a férjemet egyedül ennyi időre?
Én szeretnék menni, pénzt is keresnék, világot is látnék(ami eddig nem sikerült)
Szerintetek ez mennyire elítélendő?
Baby-sitter, au pair munkára gondoltam
Szerintem semmilvel sem rosszabb, mint amikor egy családapa megy ki, ráadásul évekre.
Nálatok még gyerek sincs, lehet ez az utolsó lehetőséged, hogy kötöttségek nélkül világot láss, ahogy írod is.
én mennék
ha nincs gyerek akkor meg pláne :-)
sok sikert hozzá :-)
Semmi gond nincs vele, de tisztában vagy az ilyen típusú munkák realitásával? Általában 18-20 év körüli, nyelvtanulásra vágyó egyetemisták szokták választani középiskola után vagy egyetem alatt egy évet kihagyva.
A juttatás Európán belül legtöbbször a lakhatás, étkezésen felül heti 100€ környéki összeg, amiből kijön a nyelviskola díja meg mondjuk heti egy szórakozás/kirándulás a környéken.
Az a véleményem, hogy csomagolj és menj! A mai korban egyenjogúság van: amit egy férfinak szabad, azt egy nőnek is. Az én férjem jópár évet dolgozott Japánban, én vártam haza. Ha nekem lett volna ilyen lehetőségem, akkor én mentem volna és ő várt volna haza. Fél év aztán tényleg nem a világ.
Én nem ítéllek el, sőt, büszke vagyok rád, hogy önálló vagy és neki mersz vágni az Életnek! Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!