Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha egy férjes asszony kimegy külföldre dolgozni egy félévre?
Gyerek nincs. Csak félévről lenne szó. Szerintetek nagy szemétség lenne itthagyni a férjemet egyedül ennyi időre?
Én szeretnék menni, pénzt is keresnék, világot is látnék(ami eddig nem sikerült)
Szerintetek ez mennyire elítélendő?
Baby-sitter, au pair munkára gondoltam
Mi ugyanigy voltunk es en elmentem fel evre babysitternek..
30 ev lett belole el is valtunk mert ott talaltam egy masik ferfit aki sokkal jobban illett hozzam ott jottem ra tul koran mentem ferjhez.
Persze a jobb elet is segitettt ebben.
Tudod, ha nincs otthon a macska cincognak az egerek.
A férjed is férfiból van úgy mint a többi.
Mivel foglalkozol itthon?
Mindenképpen menj és hozd ki a helyzetből, amit lehet. Fordított szituációt ismerek, a férj a németeknél dolgozik (talán mérnök?), a feleség itthon jogász, kb 3 hetente tud a lány kimenni (vagy fordítva), hogy együtt legyenek néhány napot. Elég fáradt volt, de azt mondta, hogy ott aztán nincs alvás, nincs kimenetel a lakásból, csak nonstop bepótolják, ami elmaradt....
szóval szerintem egy kapcsolatot nem szükségszerűen rombol ilyesmi. Az én párom egyetemre ment ki egy félévre (4 hónap) Párizsba és én sem k*rtam végig a várost, hanem szépen megvártam, egyszer meg tudtam látogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!