Szerintem csal az asszony. Hogyan derithetnem ki az igazat?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy csak en beszelem be magamnak de tul sok dolog van ami erre utal. Peldaul amikor en vagyok itthon elobb akkor sokszor kesik, nem csak 10 perceket, hanem valamikor orakat es kitalal hozza valamit, elmegy a baratnojevel es azt mondja, hogy x orara itthon lesz aztan sehol semmi. Idegen szamok vannak a telefonjaban, a multkor epp zuhanyoztam de kijottem valamiert es hallottam hogy valakivel halkabban beszelget es amikor odaertem elkezdett hangosabban beszelni valami hulyesegrol. Hulyenek nez. A gyerekekkel es velem se foglalkozik annyit mint regen. Elhanyagol minket. Ezt elmondtam a haverjaimnak is akik azt mondtak, hogy szerintuk is van valami. Hogyan deritsem ki az igazsagot?2013. ápr. 18. 08:44
1/26 anonim válasza:
szánj rá egy napot és kövesd titokban mindenfelé máshogy nem fogod megtudni
2/26 anonim válasza:
Ott volt neked,lehetőséged lett volna boldoggá tenni, nem becsülted, más meg becsüli. Ennyi a történet.
3/26 A kérdező kommentje:
Ja hogy te ilyen sokat tudsz, ertem...
2013. ápr. 18. 08:56
4/26 anonim válasza:
3 Tudod a másik ember nem egy tárgy, akit ha unatkozol előveszel, ha megunod, akkor úgy beszélsz vele mint egy kutyával. Ennyi.
Mindenkinek ott van a lehetőség, hogy az adott embert aki mellette él boldoggá tegye. Meg van a lehetőség. Aztán vagy él vele, vagy sem. Ha meg csak a saját egoizmusa érdekli, akkor meg ne csodálkozzon, ha a másik ember lép, mert más észre veszi azt ami benne van.
5/26 A kérdező kommentje:
Te mirol beszelsz?
2013. ápr. 18. 09:00
6/26 anonim válasza:
A kérdésedben meg az is benne van, hogy a haverjaidhoz fordulsz a kérdéseiddel, ahelyett, hogy felnőtt férfiként a másikkal szemtől szemben leülj, és megkérdezd, egy részt hogy van-e valakije, másrészt, hogy egyáltalán mit gondol a ti kapcsolatotokról és egyáltalán hogy érzi magát a ráeröltetett szerepébe.
7/26 anonim válasza:
Szóval a kérdésedre konkrétan: úgy deitheted ki az igazat, hogy nem a haverjaidtól ill. vadidegenektől kérdezősködsz, hanem fogod magad, és leülsz vele szemtől-szemben és megkérdezed az adott személyt.
8/26 anonim válasza:
65% te valami turbófeminista vagy? Megcsalja a felesége és a férfi a hibás? rofl
9/26 anonim válasza:
Férfiként mondom elég szánalmas hogy a haverjaiddal beszéled meg...lehet pont az egyik haverod dugogatja...:))Szerintem jobban járnál ha vele beszélné,megmondod neki úgy veszed észre mintha titkolna valamit és hogy furcsán viselkedik.Amúgy lehet a barátnőjével beszélt valami női dolgot,és az is lehet hogy az ismeretlen számok eddig is ott voltak a telefonjába csak nem figyelted.A legjobb lenne vele beszélni és nem a haverjaiddal összeesküvés elméleteket gyártani.A többség úgy is azt fogja itt javasolni.
10/26 anonim válasza:
9 Miért? Szerinted ki? Ha valakivel törődve van, nincs kihasználva, szeretik, annak jöhet a paripás hercegecske, az észre sem fogja venni. De ha elhanyagolják, érzelmi fogyikúrában van, az észre fogja venni a másik nem-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!