Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintem csal az asszony....

Szerintem csal az asszony. Hogyan derithetnem ki az igazat?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy csak en beszelem be magamnak de tul sok dolog van ami erre utal. Peldaul amikor en vagyok itthon elobb akkor sokszor kesik, nem csak 10 perceket, hanem valamikor orakat es kitalal hozza valamit, elmegy a baratnojevel es azt mondja, hogy x orara itthon lesz aztan sehol semmi. Idegen szamok vannak a telefonjaban, a multkor epp zuhanyoztam de kijottem valamiert es hallottam hogy valakivel halkabban beszelget es amikor odaertem elkezdett hangosabban beszelni valami hulyesegrol. Hulyenek nez. A gyerekekkel es velem se foglalkozik annyit mint regen. Elhanyagol minket. Ezt elmondtam a haverjaimnak is akik azt mondtak, hogy szerintuk is van valami. Hogyan deritsem ki az igazsagot?
2013. ápr. 18. 08:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
70%
"A legjobb lenne vele beszélni és nem a haverjaiddal összeesküvés elméleteket gyártani.A többség úgy is azt fogja itt javasolni."--és amelyik haver legjobban van azon,hogy nyomozz utána az dugja!!!Mert tudja,hogy úgyse fogsz ilyet csinálni!
2013. ápr. 18. 09:22
 12/26 anonim ***** válasza:
24%
17 okos vagy:) Igy van:D
2013. ápr. 18. 09:23
 13/26 anonim ***** válasza:
5%
17 ment a zöldkéz neked:D
2013. ápr. 18. 09:25
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm,sajnos tapasztalat.Volt egy "barátnőm"aki pont ezt csinálta,mármint,hogy nyomozzak a pasi után és akkor megtudom.Azt hitte nem fogok.De én persze nyomoztam,és mit láttam???Na mit???Hát persze,az úgymondd barátnő olyan terpeszben feszít,hogy csoda szét nem szakadt!:-)

Na persze a pasim is kellett hozzá de azért naaaaa.....

2013. ápr. 18. 09:40
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg vele beszélgetni, hogy pontosan melyik barátnővel volt hol, mikor stb, ha hazudik előbb-utóbb belebonyolódik, ellentmondásokba fog keveredni. De vigyázz, hogy ne vallatásnak tűnjön, csak szimpla érdeklődésnek. Ha nyíltan rákérdezel, ha jogos a gyanúd, valószínű, tagadni fog, sőt mi több óvatosabb lesz, ha pedig alaptalan, akkor csak megbántod. Hidd el, tudom mit beszélek, annak idején így buktattam le a férjem.
2013. ápr. 18. 09:59
 16/26 anonim ***** válasza:

Ültesd le és beszéljétek meg. Kérd meg, hogy ne hazudjon.

Lehet, hogy nem csal meg, lehet, hogy igen. Ezt csak tőle fogod megtudni.

Ha ekkor sem fogsz megtudni semmit, pl. vegyél egy diktafont. Amikor elmész fürdeni, kapcsold be, úgy hogy ne lássa. Hallgasd vissza, miket telefonál.

Vagy merítsd le a telefonod, és mondd azt, hogy sürgősen fel kell hívnod valakit. Kérd el a telefonját, és miközben pötyögöd a számot, meg tudod nézni a híváslistát. Így nem lesz ideje kitörölni.

2013. ápr. 18. 12:27
 17/26 anonim ***** válasza:
első vagyok miért lettem lepontozva? én is annak idején így csináltam...
2013. ápr. 18. 12:43
 18/26 anonim ***** válasza:
0%
Ne szólj neki semmit, csinálj úgy, mintha nem tudnál semmit és add be a válókeresetet. Lesz majd nagy sírás-rívás, amikor kibontja a bírósági levelet. Most nyeregben érzi magát, mert hülyének néz. Ha számonkérnéd, azzal is csak az egóját erősítenéd és nem jönnél ki jól a helyzetből. Fenyítsd be a válással, nem fogod elhinni, hogy lemegy kutyába.
2013. ápr. 18. 13:33
 19/26 anonim ***** válasza:
üljön le vele megbeszélni, és a gádzsi majd be is vallja, hogy csalja a XY-al :D hogyne, ha eddig nem vallott, ezután sem fog. hazudozik, sunyizik, majd vall. ugyan, neked kell kiderítened/lebuktatnod :D
2013. ápr. 18. 14:36
 20/26 anonim ***** válasza:

jajj...

Nőként.

Nálunk párom túl féltékeny típus... Kaptam nyomkövetőt a kocsiba. Mindig látja merre járok, neten rám néz és annyi... Néha megkérdezi hogy nem is indítottam rá ma a kocsira?

Mikor felidegesített széthúztam neki azt a szart na most hesszeld merre vagyok...

Aztán rájöttem, hogy jobb a béke. Egyezség van, van az ő kocsijába is (de én azt arra használom, hogy lássam mikorra ér haza hogy meleg kaja fogadja...)

Amúgy nem is tudom mikor néztem utoljára.

Lehet van valami, nálunk sosem tabu a teló.. Akkor nézi át amikor akarja, akkor lép be mindenbe amikor akar. Nem foglalkoztat...

Sógorom úgy fogta meg az exét hogy egy keylogger nevű kémprogramot rakott a gépükre és a hülye pi.csa minden egyes leütött billenytűjét rögzítette... 2 nap után már meg is fogta a csajt, ahogy az írta, hogy ez a hülyegyerek most is kint van a konyhában stb... meg hogy milyen jó lenne ha ő lenne ott és nem a sógorom stb.

Sok módja van... Én biztos kérnék egy részletes telefonszámlát visszamenőleg, és megnézném, hogy kiket hívott... Vagy a kevésbé olcsó megoldás a nyomkövető (páromék ezeket szerelik webeye, és nagyon diszkrétek... volt nem egy olyan hogy asszonyka vagy férj kocsijába lett berakva hogy merre jár...) és ha látod hogy na azt mondta hogy délután 3-ra hazaér és még mindig sehol nincs felbaktatsz a netre és megnézed hol jár... oda gurulsz és meglesed kivel van, vagy mi az a pont ahol sűrűn megáll...

2013. ápr. 18. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!