Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintem csal az asszony....

Szerintem csal az asszony. Hogyan derithetnem ki az igazat?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy csak en beszelem be magamnak de tul sok dolog van ami erre utal. Peldaul amikor en vagyok itthon elobb akkor sokszor kesik, nem csak 10 perceket, hanem valamikor orakat es kitalal hozza valamit, elmegy a baratnojevel es azt mondja, hogy x orara itthon lesz aztan sehol semmi. Idegen szamok vannak a telefonjaban, a multkor epp zuhanyoztam de kijottem valamiert es hallottam hogy valakivel halkabban beszelget es amikor odaertem elkezdett hangosabban beszelni valami hulyesegrol. Hulyenek nez. A gyerekekkel es velem se foglalkozik annyit mint regen. Elhanyagol minket. Ezt elmondtam a haverjaimnak is akik azt mondtak, hogy szerintuk is van valami. Hogyan deritsem ki az igazsagot?
2013. ápr. 18. 08:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

20 Ez kibaxott beteg dolog. Menjen a párod pszichológushoz. Az enyém is féltékeny volt, meg is lett az eredménye, önmagát megvalósító jóslat,hihi. Köszi előre a lepontozást.:)

65% Átérzem, amiről beszélsz, de a kérdező egy szóval sem említette, hogy miért lett ilyen és nem minden megcsalásos eset egyforma.

Kérdező, beszélj vele, ha az nem megy, akkor nyomozz, kérdezősködj, vagy játszd ki. De egyébként az se biztos, hogy megcsal, csak rémeket látsz. Ilyen mindenkivel előfordul, szerintem nincs olyan ember a földön, aki ne gondolt volna olyanra, hogy megcsalja a párja. Bizonyosodj meg róla, hogy tényleg ez e a szitu.

2013. ápr. 18. 16:38
 22/26 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Engem nem hat meg, ha akarok ígyis-úgyis félre lépek nyomkövetőt a seggembe is teheti akkoris... :)

Nem beteg csak én az előző kapcsolataimban nem voltam "túl hűséges" (na jó egyáltalán nem voltam az, nő létemre a kérdésem is hazugság volt...)

Abszolút nem érdekel, ez most lehet hihetetlen...

Foglalkoztatna, ha járkálnék a tilosban, de így mi idegesítsen?

Nem érdekel... arra jó volt mikor sógorom lebukott vele... tesómnak fűt fát megígért, hogy nem megy kocsmába de mielőtt hazaért még 4 kocsmába állt meg 2-2 percre...

2013. ápr. 18. 17:35
 23/26 anonim ***** válasza:
Én nem pontozlak le ezek a dolgok se érdekelnek... Mindenkinek van véleménye intelligens embernek tartom magam és el is tudom fogadni... A véleményed az álláspontod ezen mit pontoznék le :)
2013. ápr. 18. 17:37
 24/26 anonim ***** válasza:

"4 kocsmába állt meg 2-2 percre.." Ne bántsd, szegényt,lehet, hogy azt játszotta ő egy busz, és a kocsmáknál van a megálló.

Kérdező, könnyen lehet, hogy csak rémeket vizionálsz. Próbáljatok meg többet együtt lenni, hétvégén a gyerekkel együtt programot csinálni -

"Elhanyagol minket" írod.. De hátnem egy kert vagytok ti a gyerekkel, hanem együtt vagytok egy kis család. Kirándulni, szép helyre menni- az alatt spontán lehet beszélgetni, mi nyomja a szíved....hogy elhanyagoljátok egymást.. nem figyeltek egymásra..

2013. ápr. 18. 17:43
 25/26 anonim ***** válasza:

Mi a probléma azzal, hogy ha a haverjainak elmondta és tanácsot kért? Rögtön neki kéne esnie a feleségnek, hogy valljon színt? És szerintetek egy olyan ember, aki megcsalja a párját, hazudozik össze-vissza, az egyszer csak leül és beismer mindent? Dehogy! Tagad, amíg csak bír!

A beteges féltékenységről pedig csak annyit, hogy nekem bőven volt benne részem, az exem folyamatosan nézegette a telefonom, a híváslistát végignézte, az e-mailjeimet elolvasta, követett, megleste mit csinálok. Mindezt teljesen alaptalanul, mert soha nem voltam nélküle sehol, még vásárolni sem, mert nem volt kedvem utána magyarázkodni órákig, hogy miért mentem el a Tescoba. (Röhej, tudom.)

Aztán csodák csodája, kiderült, hogy megcsalt ... akkor megértettem, hogy tulajdonképpen azért volt olyan elvetemülten féltékeny, mert saját magából indult ki.

32/N

2013. ápr. 19. 23:13
 26/26 anonim válasza:
Most komolyan!!! Beszéljük meg a haverokkal hogy mi a szitu aztán nyomjuk fel a Gyakorikérdésekre? Ahogy kiírtad hogy az "asszony" lehetséges, hogy ő csak egy tárgy számodra! Ezt vele kell megbeszélni, nem kémkedni, kérdezősködni kell utána! Foglalkozz többet az "asszonyoddal"
2013. ápr. 28. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!