Mit gondoltok egy olyan nőről aki hazaviszi a tizenéves gyerekéhez a szeretőjét?
Szeretője - tehát a férje mellett tart valakit??? Nekem az a szerető...
Ha pedig nincs férje és ugyanazzal a férfival van egy ideje, akkor párkapcsolata van és nem szeretője, azt meg miért ne vihetné haza? Bujkáljanak a bokorban?
Volt régen egy barátnőm még, akinek volt pár pasija. (elvált volt)
Nem is lett volna gond azzal, hogy hazavisz ezt-azt szexelni, ez az ő dolga, de már szánalmas módon csinálta.
Volt, hogy a barátnőmmel este sokáig kint ültünk a parkban, mert nem mehetett haza, mert az anyja hempergett a pasival, és mondta a lányának, hogy ha nem muszáj, akkor ne menjen már egy pá óráig haza. Volt olyan is, hogy ott voltunk, kint voltunk a konyhán, a szobából meg jöttek a nagy nyögések.
Akkor voltunk mi olyan 14 év körül. Az ilyet akkor is gáznak tartottam, most is. De ha normálisan csinálja, nem a gyerek előtt akkor nem gáz.
bocsi elírtam az első mondatot
A barátnőm anyja csinálta ezt.
6: Elmagyarázom mi ezzel a gond, miért baj, ha a r.banc anyukához egy szerető jár fel.
Én elváltam, mert a volt férjem jobbra-balra d.gott akit csak tudott. Amikor kitettem, akkor még ő volt felháborodva, de költözött a barátnőhöz, akit szintén csalt, na meg nekem is udvarolgatni kezdett, csak nem voltam vevő rá. A gyereket amúgy let.jta.
Amikor végre lett egy komoly kapcsolatom, akkor - nekem szabadidő híján - az illető többször feljött hozzánk enni, a gyerekkel játszani, aki imádta, ha már a saját apja nem foglalkozik vele eleget. Aztán ugyebár a gyerkőc ment ágyba, tudta, hogy időnként nálunk alszik a barátom, de ő speciel örült minden alkalommal, ha nálunk volt. Erre a volt férj reakciója mi? Rossz példát mutatok a gyereknek, az illető csak egy szerető... Egyszerű féltékenység, hogy a gyereke egy nemtörődöm apának mást szeret, várja a találkozást mással aki meghallgatja, megnézi a rajzát és minő horror!!! elmagyarázza a matekot is!. És a legrosszabb az, hogy ez az illető a volt nejt még meg is d.gja. Hát ez a nagy baj kérem szépen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!