Nincs semmi önbizalmam. Hogyan erősithetném meg? A párom ugy viselkedik velem, mintha a szolgája lennék.
Hívd fel aNANE-t. Ők erre specializálódtak.
www.nane.hu
Ha már most csúnyán beszélnek veled, akkor nemsokára kapod az első pofonokat is! Sajnos az emberek leveszik a másikról azt, ha gyenge akaratú, és a jellemtelenebbek ezzel csúnyán visszaélnek.
Pl. ugyanaz a férfi, aki kulturált, önérzetes feleségét egyszer sem mertné szemtől-szembe megsérteni (mert tudja, hogy felesége semmilyen megaláztatást sem tűr el), alsóbb osztályból származó szeretőjét már annyira sem becsüli, mint egy házikedvencet.
36F
Sajnos teljesen elvette az összes önbizalmad. Elhitette veled, hogy nélküle semmit sem érsz, hogy senkinek sem kellesz, csak neki.
Ha gondolod, írj privit. Én kb. 10 éve voltam egy ilyen kapcsolatban majdnem 3 évig. Mindenki azt írja, milyen könnyű kilépni belőle, de nem az. Hiszen már nem is vagy az igazi önmagad, csak önmagad árnyéka vagy.
Nekem olyan is volt, hogy összeszedtem minden erőm, elindultam hazafelé, és éjszaka csak bolyongtam egyedül a városban. Majd visszabolyongtam hozzá. Az út egy részét gyalog, mert nem járt az éjszakai busz. Te jó ég, ha minderre visszagondolok, mintha nem is én lettem volna.
De van remény, csak szedd össze minden erődet. Én 3 év után kiléptem belőle. Azután eltelt néhány év, és újra összeraktam magam. Most már új párom oldalán élek, boldogan, és a babánkat tervezzük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!