Ezek után hogy legyen önbizalmam?
Apád tipikus kötekedős alak, aki viccesen oldja meg
Amúgy nem értem hogy jött ki nála a zoknyi+papucs kombóra a hímringyó, talán Ő sose mászkált ebben a szerelésben?
Rá kell hagyni, igazából ha nekimész, azzal magadnak is rosszat teszel meg neki is
Örökké nem kerülgethetitek egymást, mert gondolom otthon laksz még
Sz*r kerülgetni némán szótlanul az öreget, ha segíteni hív, velem előfordult hogy akkorát lebaszott hogy azt se tudtam melyik rendezvényen vagyok, de rá 10percre hívott hogy segítsek neki, gondolhatod hogy mentem, nem szóltam semmit csak hallgattam
Az italban van a hiba, hogy nem kéne neki, mert kicsi is betesz nála
20/F
Sz@rd le az öregedet! Szerintem is lehet valami az agyával hogy mindenről a homoszexualitás jut eszébe.
Amúgy tudod hogy fognak imádni a csajok, mert értesz a házimunkához? ;)
Köszönöm szépen a tanácsokat. :)
21 éves fiú vagyok amúgy, és legtöbbször ráhagyom a hülyeségeit, de azért tudnak fájni az ilyesfajta beszólások.
Ja, meg még rám fogja azt is, hogy az öcsém úgy viselkedik ahogy, de az megse fordult a fejében, hogy az én szememben milyen példakép lehetett ő maga, ha ezt látja tőlem az öcsém.
#4-es hozzászóló:
Nem lehet megszégyeníteni az öreget, mert akkor azonnal kapcsol a "felsőbbrendű" funkció nála, hogy mit képzelek magamról, meg hogy szar taknyos kölök ne szóljon be neki, akinek még munkahelye sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!