Ha csúnyának neveznek, az normális hogy elvette az önbizalmam?
De nem is az hogy molett meg szemüveges és ezért csúnya. Hanem ha már azt mondta hogy én csúnya vagyok, az előző barátnője meg tényleg "mű", akkor azt gondolnám hogy majd egy platinaszőke műhajú plasztikcicával jön össze, szóval értitek milyen típusra számítana az ember. Ez a lány meg más.
Meg na, fájt mikor ezt mondta. Főleg hogy azt hittem jóban vagyunk, kicsi korunk óta ismertük egymást, anyukáink kolléganők voltak. És akkor tesz egy ilyen kijelentést, de nem hogy körülírná, hanem pacekba bemondja...
Lehet, hogy azóta már okosodott ez a fiú?
És az is lehet, hogy téged még mindig ő érdekel?
Ez a menő srác mégsem kedvelt tége,csak azt hitted(sajnos)!
Absolute nem voltál az esete,sikeresen le is koptatott.
De ettől nemhinném,hogy valóban csúnya lennél.
Erre a történetre pont illik az hogy ha egy nőt lecsúnyáznak, az egész életében benne marad. És ez így is van, bár engem sose csúnyáztak le szó szerint (vagy csak nem emlékszem rá..), kövér voltam, és elég erősen azt éreztették velem sokszor és finoman is próbáltak erre ráközelíteni, bár teljesen tudtam magamról..szóval úgy hogy nem közölték ezt velem sose, a puhatolózások nagyon is megmaradtak bennem.
De gondolom mivel neked tetszett is a srác, ezért is maradt meg benned ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!