Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek apa megőrült?...

Szerintetek apa megőrült? Szerintem egyáltalán nem normális!

Figyelt kérdés

Mondok egy példát:

Napok óta kérdezgeti, hogy mikor lesz tankönyvosztásom, mindig mondtam, hogy 31.-én reggel 8-tól. Még ki is írtam egy papírra, amit látható helyre tettem. Tegnap legalább 5x megkérdezte, mind az 5x készségesen válaszoltam, bár már nagyon elegem volt abból, hogy 500x el kell mondanom valamit..

Erre mire kelek 1 órája?? Beront a szobámba tök idegesen, hogy milyen lusta trehány disznó vagyok, hogy még a könyveimért se megyek el, hogy ő ilyen sz@rt nevelt belőlem, és rám borított egy nagy vödör hideg vizet!

Na most szerintetek??? Aztán persze elmagyaráztam neki, és én voltam a h*lye, hogy miért nem mondtam neki többször!

És akkor töltsem ezzel a reggelemet, hogy szárítom a hajamat, meg kicipelem a rohadt nehéz matracomat a napra, persze még véletlenül sem segített volna... Hogy visszavinni az emeletre hogy fogom, na az jó kérdés.. Lehozni könnyű...

2012. aug. 30. 09:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem százas. Anyukád mit szól ehhez?

Amúgy használjatok egy naptárt, amibe bele lehet ezeket írni, így emiatt nem köthet beléd.

2012. aug. 30. 09:38
 2/17 A kérdező kommentje:

Beleírtam a naptárba is, ami látható helyen van, meg ráírtam egy papírra is, ami még láthatóbb helyen van. Ennél már csak az lett volna feltűnőbb, ha a homlokomra írtam volna.

Anya dolgozik, a tegnapi kérdezgetéseket sem hallotta

2012. aug. 30. 09:40
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

volt már ilyen "rohama" máskor is?

mindenképp beszélj Anyukáddal, mert itt valami nincs rendben. Ha más dolgok is megváltoztak Apukádban, akkor azt esetleg már ő is észrevette...

Ha így van, akkor Apukádnak meg gyorsan segítségre van szüksége!

2012. aug. 30. 09:44
 4/17 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem is legjobb, ha hívod a mentőket, majd elviszik a bolondok házába.

Valamelyik nap egy srác az anyját vitette el, mert az is cirkuszolt vele valamiért.

Nem értem ezeket a szülőket, miért nem tudják a helyes viselkedést megtanulni.

Dili-házba velük, egytől egyig minddel!!!!

2012. aug. 30. 09:47
 5/17 okoska31 ***** válasza:
41%

szerintem meg nem megőrült, csak sok a gondja azzal, hogy munkát találjon - meg nyilván a szerepcserének sem örül annyira. (most ő a háztartásbeli) Ettől feszült, és ilyenkor nem úgy figyel ilyen "apróságokra", mint, hogy mikor lesz tankönyvosztásod. Persze, Neked kb. ez az egy dolog van, amire figyelni kell - de azért apádat is meg lehet érteni.

gondolom Te is éppen kamaszodsz, erre ez a mondatod vezetett rá :Tegnap legalább 5x megkérdezte, mind az 5x készségesen válaszoltam, bár már nagyon elegem volt abból, hogy 500x el kell mondanom valamit.. ugye az 5-szöri kérdezés naponta és az 500-szor elmondás azt feltételezi, hogy több, mint 3 hónapja ez a téma nálatok:) nyilván az 500 is túlzás.

Ezen kívül már csak a naptárat nézhette el, de ha régóta van otthon, az is lehet, hogy már azt sem tudja, milyen nap van (pl. a kismamák is elveszítik néhány hét után a dátum érzéküket).

a vödörvizes ébresztés tényleg nem kellemes, ugyanakkor nagy tanulságokkal szolgál Neked is: először is többet nem fogsz elaludni fontos napokon:) másodszor még este megint elmondod apádnak, hogy a következő nap kell-e menned valahová:)

Ja, holnap reggel nehogy elaludj!!:)

2012. aug. 30. 09:48
 6/17 A kérdező kommentje:
Szerintem semmi más nem változott, mindig is elviselhetetlen természete volt, sokszor pofozott fel a nagy semmiért, ilyesmik.
2012. aug. 30. 09:49
 7/17 A kérdező kommentje:

Van munkája, nem tudom honnan vetted, hogy nincs. És nem háztartásbeli,mindent én csinálok itthon.

Már rég túl vagyok a kamaszkori hülye viselkedésen, és nem 3 hónapja téma a könyvosztás, hanem 1 hónapja, de majdnem eltaláltad. És szerintem simán elmondtam 500x, jövőre majd megszámolom.

A dátum érzék elvesztése meg elég irreális, mivel a telefonjában simán meg tudja nézni..

Köszi szépen, nem fogok elaludni, bár én délután fogok menni, amit neki is elmondtam párszor.

2012. aug. 30. 09:51
 8/17 anonim ***** válasza:
41%

van az a betegség hogy az ember elfelejt dolgokat néha néha

na m1 azt hiszem parkinson kór ez a betegség de nem 100%

nah nincs neki ilyen ?

2012. aug. 30. 09:59
 9/17 A kérdező kommentje:

Szerintem nem elfelejti, hanem nem is figyel, a gép előtt ülve kérdez, válaszolok, de le se sz@r. Viszont hanem válaszolok, akkor meg milyen bunkó senkiházi vagyok.

Különben a gép elé raktam ki a papírt, amire felírtam a dátumot.

2012. aug. 30. 10:01
 10/17 anonim ***** válasza:
48%
Tök normális. :)
2012. aug. 30. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!