Normális elvárásai vannak apósomnak? Szerintem nem de mit lehet tenni?
Ha jól értem, a "párod" meg élettársad és nem házastársad, csak együtt jártok valamennyi ideje.
Ebben az esetben ABSZOLUT SEMMI beleszólásod sincs a dologba, ez a barátod dolga.
Az "apósod" (aki nem após, csak akkor lenne, ha te feleség lennél) nem derül ki, hogy mennyi idös, de ha elkültözne valamerre messzebb dolgozni, akkor mire a lakbért ott kifizetné, addigra nem igazán maradna több pénze, itt meg van lakása, itt van a családja.
Szerintem te ne szólj bele, ha a barátodnak túl sok lenne, akkor majd ö tesz valamit.
Mindenki azon lovagol házasok vagytok vagy csak "jártok". Szerintem teljesen mindegy, mert KÖZÖS életet tervezünk amit azért valljuk be nagyban befolyásol ez a helyzet. Azért kérdeztem, mert kíváncsi vagyok a véleményekre de abban a szellemben válaszoljatok, hogy VAN beleszólásom a dologba, mert tényleg van. Mitől lenne a párom ha csak élünk egymás mellett és mindenkinek kuss a másik élete felé.
Köszönöm
Szerintem te még csak most hezitálsz a a közös jövőt illetően.
Azért mert a házasság az vagyon közösséget jelent. Így mondhatod, hogy a közös kasza pénzéből ne támogassa Apukáját. De gondolom élettársként nem vagytok közös kaszán szóval azt csinál a pénzével amit akar. És te is a sajátoddal. Különben hány éves vagy?
Kérdező!
1. Az apját kutya kötelessége támogatnia mindenkinek!
2. Te csak éppen a -jelenlegi- barátnője vagy! Lehet, hogy pár hónap múlva már nem vagy az.
3. A barátod pénzét már most be akarod osztani??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!