Aki egyetemre megy, az egyetemi évei alatt teljesen megbolondul, megváltozik szerintem. Ezt ti is észrevettétek? Vagy csak én?
Az egyetem káros hatásai.
Ne tanuljatok tovább!
.............................
Én 2 éve járok egyetemre, de eddig még semmit sem változtam azon kívül, hogy ahogy telik az idő, érettebb, felnőttesebb a gondolkodásom...
Nem tudom, a te ismerőseid mitől készülhettek ki, de nem hiszem, hogy csupán a sok tanulás és az iskola ennyire az agyára menne valakinek. Valószínűleg a megváltozott környezete érte a felelős. Én még nem kötöttem ki sehol, nem fogytam gimi óta egy kg-t sem, igaz, nem hajtok csillagos ötösökre, de mindig minden tárgyam megvan elsőre. Aki képes az egyetembe belebetegedni, emiatt öngyilkos lenni, az nagyon gyenge idegzetű lehet, nincs az az iskola, amibe én képes lennék belebetegedni, hisz tudok mérlegelni... ennyit erről. Csak az fogjon ilyenbe bele, aki bírja is. Nálunk ezzel semmi gond nincs, senki nem beteg, senki nem őrült meg, pedig dolgozunk, tanulunk rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!