Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha csúnyának neveznek, az...

Ha csúnyának neveznek, az normális hogy elvette az önbizalmam?

Figyelt kérdés
Gimiben tetszett egy srác. Amolyan menő gyerek volt, jóképű stb. Ismertük egymást, jóban voltunk. Volt egy barátnője aki anno gogo táncos volt, meg sztriptízt vállalt stb (17-18 évesen). Mikor szakítottak azt hittem összejövünk, de ő kijelentette hogy csúnya vagyok és bottal sem piszkálna meg. Eltelt azóta 4 év, volt párom, de mai napig fülembe cseng ahogy mondta....Ő 2,5 éve együtt van egy erősen molett, szemüveges lánnyal...
2012. aug. 31. 22:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%

Nos erről eszembe jut ami velem történt meg. Az első fiú akivel lefeküdtem a képembe váta, hogy nem vagyok neki elég nőies, ezért szakítani akar velem. Nos, ez így elég durva az első pasitól nem? Nem azt mondta hogy csúnya vagyok, de azt hiszem az értelme teljesen ez, és az érzés is ugyanaz amit okozott. Nos persze szarul esett, de én meg a képébe vágtam, hogy ő meg neveletlen. És hogy az anyukája nem tanítatta meg hogy kell egy nővel viselkedni. Tudni kell, hogy az anyukája szegény már meghalt akkor. Úgyhogy telibe trafáltam. Rettenetesen megsértődött :) Sose bántottam meg direkt senkit azóta se. De akkor muszáj volt, és őszintén szólva jól esett elégtétélt venni. De mivel sok pasi a tudtomra adta hogy tetszem nekik, ezért nem viselt meg a dolog. Pár nap múlva már jót nevettem a kis marhán. Különösen hogy a barátnőm is megnyugtatott és büszke volt rám, hogy milyen jól helyre tettem.

Az ilyesmit az ember nyilván nem felejti el, de ha téged ez még mindig ennyire mélyen érint az a te hibád is. Ha nem tudsz túljutni rajta.

Mellesleg az ilyen kijelentés a pasast minősíti. És téged meg az, hogy ilyen után futsz. ha még nem ennyire felszínes a pasi, akkor valószínűleg azért mondta hogy leszereljen. Bár kevésbé durva módszert is választhatott volna.

2012. szept. 1. 09:52
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Volt hasonló esetem, 17 éves koromban kijelentette a pasi, hogyha talál tőlem jobb csajt, akkor elhagy, addig jó vagyok pótléknak :D A másik, szemezett velem napokon át a suliban, majd közölte hogy nem érdeklem (nagyon tapló módon), a harmadik meg azt mondta, jó csaj lennék csak gáz a fogam :D Képzelheted, azóta eltelt úgy 10 év, de se mosolyogni nem merek, és erősen nyomott hagytak ezek bennem, pedig lényegesen szebben nézek ki mint a 17-18 éves kori énem.
2012. szept. 1. 10:33
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem is sokszor csúnyáztak le régen,általánosban és nagyon bennem maradt.Bár tényleg nem voltam egy szépség.Ma már szerencsére az ellenkezőjét mondják:)Amúgy ne sajnáld ezt a pasit,aki képes lecsúnyázni egy nőt,az olyan is,primitív és egy utolsó alkesz lesz belőle.A volt osztálytársaimból,akik így szívattak,mind az lett.
2012. szept. 1. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!