Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy viselte-viseli a szingli létet nőként? És a szex mentes időszakot?
Január óta (akkor szakítottunk a volt párommal) egyáltalán nem foglalkoztattak ezek a kérdések komolyabban, mostanában viszont egyre inkább.
Gyakran vannak szexuális tartalmú álmaim.
És egyre jobban vágyom egy férfi közelségére, törődésére és őszinte szeretetére. Nem voltam túl szerencsés a férfiakat tekintve ezidáig, úgyhogy most már tényleg csak egy biztos és értékes férfit lennék képes az életembe engedni, de néha olyan szomorúnak érzem magam, es tanácstalannak.
El vagyok fáradva, már nem akarok keresni.
Csak egyszerűen arra vágyom, hogy most ő találjon rám.
A legtöbb szingli nő ismerősöm a szexmentességet azért nem tartja. Vagy csak önként.
Nem igazán ismerek olyan nőt, aki ne tudna leakasztani gy pasi, ha hiányzik neki valami.
Én mielőtt megjön, sírni tudnék, úgy hiányzik egy férfi érintése, hálistennek gyorsna el is múlik, az állandó magányhoz hozzászoktam, nem vészes már, az elején nehéz volt.
A szexuális álmok nálam is előjöttek, mióta beszereztem az első vibrátorom, már nincs belőlük. Korábban nem gondoltam nagy dolognak, sőt, de bazz ez a vibrátor valami elképesztő.
Már csak az hiányzik, hogy megmarkolják a mellem és bókoljanak:)
Az elmúlt 5 évben kb 8 x szexeltem összesen, az utóbbi 1 évben egyáltalán nem..
Én nem az a fáját a nő vagyok, aki a szingliléte alatt könnyen lefekszik bárkivel.
Sajnos vagy nem sajnos, nekem nem megy az érzelmek nélküli szex.
Dehát lényegében pont erről is írok.
A nők meg a szex fontossága. Az évezred vicce. A nők többsége baromira jól elvan szex nélkül is, csak a mai világban annyira fel van fújva a szexualitás, hogy sok férfi azt hiszi a nőkről, hogy vérmes vadmacskák, akik napi szinten dugnak fűvel-fával.
A napokban beszélgettem a kolléganőimmel erről a témáról, és egyöntetűen azt mondták, ha nincs meg a tökéletes pasi, akkor elvannak a kis világukban, a szex leghalványabb kísértése nélkül is. Az megint más, amikor eszközként használják a szexet a nők, de az már egy másik fejezet, viszont az sem az élvezetekről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!