Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy viselte-viseli a szingli létet nőként? És a szex mentes időszakot?
Január óta (akkor szakítottunk a volt párommal) egyáltalán nem foglalkoztattak ezek a kérdések komolyabban, mostanában viszont egyre inkább.
Gyakran vannak szexuális tartalmú álmaim.
És egyre jobban vágyom egy férfi közelségére, törődésére és őszinte szeretetére. Nem voltam túl szerencsés a férfiakat tekintve ezidáig, úgyhogy most már tényleg csak egy biztos és értékes férfit lennék képes az életembe engedni, de néha olyan szomorúnak érzem magam, es tanácstalannak.
El vagyok fáradva, már nem akarok keresni.
Csak egyszerűen arra vágyom, hogy most ő találjon rám.
#10: olyan nővel még nem találkoztam, aki dugni akar, de nem tudja megoldani.
Olyan férfi elég sok van
Amikor tartósan egyedül voltam, egyszerűen kielégítettem magam tudtam mit kezdeni magammal, ismerem magam, meg, hogy mi kell nekem.
Férfival is van, hogy van szexmentes időszak, jelenleg van párom, de annyira rossz időszakunk van, hogy én egy hónapja magamhoz se bírok nyúlni, nem hogy hozzá... Mondjuk ez a kapcsolat bukó sajnos
30n
#10 Tisztázzunk egy-két dolgot:
- A kolléganőid csak a saját nevükben nyilatkozhattak. Nem tudsz messzemenő következtetést levonni 5-10 de akár 100 nő véleménye alapján sem.
- A kolléganőid akár lódíthattak is.
- Félre is érthettétek egymást. Nyilván ha van párom, akkor rendszeresen kívánom, ha nincs, akkor nem annyira, hiszen nekem érzelmek kellenek a szexhez. És ezzel valóban sok nő így van. De! Ez nem jelenti azt hogy ne masztiznának akár naponta is, ezt pedig nem fogják neked bevallani, ez olyan dolog, hogy csak névtelenül vállaljuk fel, a barátnőimmel sem beszélünk róla soha.
Én 5 éve váltam el, azóta volt egy másfél éves szex kapcsolatom (ami csak azért tartott eddig, mert én beleszerettem) és egyszer egy próbálkozás, de ott kölcsönös érzelmek híján kifulladt nálam a dolog kb 3 hónap után. ( a férfi bírta volna folytatni érzelmek nélkül is, mégis nekem volt nagyobb libidóm. Nem ezen múlik)
Most jól elvagyok egyedül, persze hiányzik egy társ, de annyira nem, hogy belemenjek valami szükség-kapcsolatba.
Járok társaságba, de valahogy sosem olyan férfiak próbálnak a közelébe “férkőzni”, akik számomra is megnyerőek és tetszenek külsőre- elsőre.
Ráaldásul mint írtam is, eddig nem igen foglalkoztatott ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!