Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a világ egyetlen embere, akinek nincs barátnője? 19F
Figyelt kérdés
2017. okt. 17. 14:01
1/23 anonim válasza:
Statisztikailag valószínű, hogy így van, igen. Milyen érzés, hogy valamiben egyedi vagy az egész világon?
2/23 anonim válasza:
Nekem sincs, és még egy darabig nem is lesz, mert még hiányzik az előző barátnőm. 20F
4/23 A kérdező kommentje:
1-es válaszoló!
Hogy értve statisztikailag?
Nekem sajnos még barátaim sincsennek. :((((((
Volt pár átmeneti haverom, de elmentek. Volt futókapcsolatom is, de elment.
2017. okt. 17. 14:08
6/23 A kérdező kommentje:
Társkeresőkre is regisztráltam, de kevés eredménnyel. :(((((
2017. okt. 17. 14:11
7/23 anonim válasza:
Akkor te világrekorder vagy!
Bukni fognak rád a csajok, csak minél jobban hangoztasd, hogy világrekorder, világrekorder.
8/23 A kérdező kommentje:
De jó lenne, ha arab lennék, mert akkor a félváros a feleségem lenne 19 évesen.
Az araboknál legalább nincs szingliség! :)
2017. okt. 17. 15:24
9/23 anonim válasza:
nekem sincs túl sok szociális kapcsolatom.. tényleg szörnyű... :(
10/23 A kérdező kommentje:
Az arab világban a szingliket még a nőknél is jobban gyűlölik.
2017. okt. 17. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!